Gökçe, Mhp Kilis Milletvekili Aday Adayı Oldu

Gökçe, Mhp Kilis Milletvekili Aday Adayı Oldu
Eski süper lig hakemlerinden Zeynel Abidin Gökçe, MHP’den Kilis Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptı.Gökçe, seçim ofisinden yakınları ve partililer ile birlikte yürüyerek MHP Kilis İl Başkanl...

Eski süper lig hakemlerinden Zeynel Abidin Gökçe, MHP’den Kilis Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptı.

Gökçe, seçim ofisinden yakınları ve partililer ile birlikte yürüyerek MHP Kilis İl Başkanlığı’na geldi. Gökçe, başvurusunu MHP Kilis İl Başkanı Arif Amoca’ya teslim etti. Burada bir konuşma yapan Gökçe, "1 Şubat 1956 tarihinde Kilis’in Gözkaya Köyünde dünyaya geldim. İlk ve ortaokulu Kilis’te tamamladıktan sonra Lise eğitimimi İstanbul’da tamamladım. Siyaset okulu diplomasını ise 2004 yılında aldım. Merkez Bankasından emekli oldum. Yıllarca süper ligde hakemlik yaptım. Kilisliler beni iyi tanır. Hiçbir zaman Kilis’ten kopmadım. Benimle beraber 9 aday adayı arkadaşımız var. Hepsine başarılar diliyorum. İnşallah genel merkeze 18 Mart tarihinde aday adaylığı başvurusu yapacağım. 18 Mart tarihi benim için çok önemli birincisi Çanakkele Zaferi’nin yıl dönümü ikincisi ise kardeşimin şehit olduğu gündür. Bu nedenle başvurumu 18 Mart tarihinde yapacağım” dedi.

MHP Kilis İl Başkanı Arif Amoca ise, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade ederek, “Biz teşkilat olarak kimsenin yanında veya karşısında değiliz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gökçe’nin başvuru sırasında MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

ESKİ SÜPER LİG HAKEMLERİNDEN ZEYNEL ABİDİN GÖKÇE, MHP’DEN KİLİS MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.