Gökhan Gönül Ve Alves Taraftarların Formalarını İmzaladı

Gökhan Gönül Ve Alves Taraftarların Formalarını İmzaladı
Fenerbahçe, 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkardığı 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonlarına devam ediyor.

- Fenerbahçe, 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkardığı 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonlarına devam ediyor.

Fenerium imza günü organizasyonlarının 8.'si Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Recep Peker Caddesi tarafında bulunan Fenerium Alt Mağaza’da gerçekleştirildi. Sarı-lacivertli futbolculardan Gökhan Gönül ve Bruno Alves, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. İmza töreni öncesinde futbolcular basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, sponsorsuz formaları daha çok beğendiğini belirterek, “Bu sene slogan gibi oldu, en büyük sponsorumuz taraftarımız diye. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar. Aramızda daha iyi bir ilişki kuruyorlar ve takıma destek oluyorlar” dedi.

GÖNÜL: “KARABÜK MAÇI ZOR OLACAK”

Galatasaray ile oynadıkları Süper Kupa final maçının hazırlık dönemini son karşılaşması olduğunu vurgulayan Gönül, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bir derbi olması ve ucunda kupa olması açısından önemliydi. Eksiklerimizi görmemiz açısından da önemliydi. Karabük maçı zor olacak. Çok uzun süredir stadımızda maç kaybetmiyoruz. Taraftarlarımızla daha bir bütün oluyoruz. Ama kazanan inşallah biz oluruz” açıklamasında bulundu.

“TÜM TAKIMLAR BU SENE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLACAK”

Sarı-lacivertli futbolcu, 4. yıldızı takmak için Fenerbahçe camiası olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, “Önemli bir şampiyonluk. Bizimle birlikte 4. Yıldızı kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da yarışta olacağını düşünüyorum. Önemli takviyeler yapan Anadolu takımlarının da bu sene şampiyon olacak takımı belirleyecek takımlar olacağını düşünüyorum. 4. Yıldızı takan ve bunu ilk kez yapan takım olmayı istiyoruz” diye konuştu.

“BİZ HER ZAMAN DOĞRU, DÜRÜST OLDUK”

Son dönemde aralarına sıkıntılı insanların girip yönetim, taraftar ve futbolcular arasında sıkıntı varmış gibi göstermeye çalışan kişiler olduğunu ifade eden Gökhan Gönül, “Fenerbahçe’yi her zaman destekleyen taraftarımızdan istediğim, bu tarz insanları aramıza sokmasınlar ve kriz çıkmasına engel olsunlar. Basının da yazdıkları kamuoyu oluşturuyor. Yazdıklarınıza daha önem gösterirseniz, yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olacağız. Taraftarımız bize destek olsunlar. Biz Fenerbahçe’nin başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Biz futbolcular arasında gruplaşma yok. Biz her zaman doğru-dürüst olduk, kimsenin arkasından iş çevirmedik. Sosyal medyadaki uydurma haberlere kulak asmasınlar. Birlik olmalıyız. 4. yıldız için bu sezona diri bir biçimde ve birlik olarak başlamalıyız. Biz taraftarımız olmadan bir hiçiz” açıklamasında bulundu.

ALVES: “TAKIM OLARAK HAZIR OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM”

Sarı-lacivertli takım’ın Portekizli futbolcusu Bruno Alves ise bu sezon ki yeni formaları çok beğendiğini ve hafta sonu oynanacak Kardemir Karabükspor maçına takım olarak hazır olduklarını söyledi. Alves, “Başarıda ve kulübün gelişmesi adına katkısı olacağını düşünüyorum. Bu gibi birlikteliklerin de iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu organizasyonlar taraftarla kulübü bir araya getirerek önemli katkılarda bulunuyorlar. Tüm oyuncu kadrosunun teker teker çok iyi çalıştığını düşünüyorum. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. İlk maçımızda en iyiyi vermeye çalışarak maçımıza çıkacağız. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“SAHADA OLMAK İSTERDİM”

Her zaman sahada en iyisini vermeye çalışan bir futbolcu olduğunu hatırlatan Alves, “Sahada olmak isterdim ama benim yerimde oynayan arkadaşlarımın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum. Şampiyon olmak istiyoruz. Fenerbahçe’nin hedeflerine uygun şekilde bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

GÖKHAN GÖNÜL VE ALVES TARAFTARLARIN FORMALARINI İMZALADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.