Gökhan’ın veda mesajı Fenerbahçelilerin tepkisini çekti

Gökhan’ın veda mesajı Fenerbahçelilerin tepkisini çekti
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı. Gönül'ün veda mesajında Fenerbahçe'nin adını kullanmaması sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Uzun süredir Gökhan Gönül'ü renklerine bağlamak için uğraş veren Beşiktaş, dün tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlamıştı. 9 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyen milli futbolcunun bu vedası sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Gökhan Gönül, Beşiktaş'la sözleşme imzaladıktan sonra sosyal medya hesabından bir de veda mesajı yayımladı. Gönül'ün bu mesajında Fenerbahçe'nin adını kullanmaması ise sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

İşte Gökhan Gönül'ün veda mesajı:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım, bu dokuz yıl boyunca kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte, bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını eksik etmeyen, destek olan olmayan, en zor günümde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.