Gökkaya Elbistanlı Muhtarlarla Buluştu

Gökkaya Elbistanlı Muhtarlarla Buluştu
Gökkaya Grup Direktörü Murathan Gökkaya vefa ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

 Gökkaya Grup Direktörü Murathan Gökkaya vefa ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Elbistan ilçesinde özel bir lokantada yemekli toplantı düzenleyen Gökkaya muhtarların yoğun katılımından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Birçok mahalle muhtarının katıldığı toplantıda Ülke gündemi, bölgesel sorunlar ve günlük yaşamdan sohbetler edildi. Muhtarların Ankara’da ziyaret edecekleri bir hemşerilerinin olmasından dolayı mutluyuz dediler. Gökkaya ise konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi.

dsc_0096.jpg

“…Değerli Muhtarlarım ben Ankara’da bir kardeşiniz olarak sizleri her zaman misafir etmekten onur duyarım. Başkent ziyaretlerinizde muhakkak beklerim, orada bir eviniz olduğunuzu bilmenizi isterim. Ben bir hemşeriniz olarak sizlerle tanışmaya muhabbet etmeye geldim sizler davetimizi geri çevirmeyerek katıldınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, davetimiz katılımınızı soğuk havanında engelleyememesi daha fazla beni mutlu oldu. Sizler için yapabileceğim her ne olursa olsun maddi, manevi elimden gelen her şeyi yapmaya her zaman hazırım, sizler Devleti millete anlatan; arada köprü vazifesi gören seçilmişlersiniz. Ben enerji sektöründe iş hayatına devam eden bir hemşeriniz olarak sizler için kendi sektörümle alakalı her ne olursa olsun yapmaya hazırım. Ziyaretlerimde siyasi veya ticari bir amaç yoktur tek amaç sıcak bir el, karşılıksız muhabbettir. Rahmetli babam Hacı Duran Gökkaya bildiğiniz üzere bürokrattı memleketine ziyaretlerde işi gereği fazla bulunamadı ama bana zaman buldukça memlekete git samimiyeti gör, muhabbeti gör derdi, bende rahmetlik babamın vasiyetine uyarak her fırsatta ziyaretlerde bulunuyorum. İnşallah siz değerli muhtarlarımın Başkent programları arasındaki ziyaretler arasında olursam birbirimiz daha yakın tanır bolca muhabbet etme fırsatımız olur. Soğuk hava şartlarına aldırmadan davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum…”dedi. Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

dsc_0122.jpg

Gökkaya ziyaretleri kapsamında Elbistan çarşı merkezinde bulunan Muhtarlar derneğini de ziyaret eti. Gökkaya’yı merkezdeki ziyaretinde Dernek Başkanı Hayri Kale ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret sıcak ve samimi sohbet eşliğinde geçti. Gökkaya dernek ziyaretinde görmüş olduğu ilgi ve alaka için Dernek Başkanı Kale’ye teşekkür ederek. Ekinözü ilçesi ziyaretlerine devam etmek üzere dernekten ayrıldı.

dsc_0125-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.