Gökşen,Siyaset Bir Takım Oyunudur

Gökşen,Siyaset Bir Takım Oyunudur
Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen’in STK ziyaretleri devam ediyor.

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen’in STK ziyaretleri devam ediyor.

 Gökşen’e Yoğun İlgi

 Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Gökşen, emekliler derneği, hak-iş Kahramanmaraş şube başkanlığı, öz-sağlık iş sendikası,  tabibler Odası, insani yardım vakfı Kahramanmaraş başkanlığını ve Türkoğluder derneğini ziyaret etti.

 Gökşen,Ziyareti sirasinda yapmış olduğu konuşmasında;” Yıllarca STK’larda, bürokraside görev yaptım. Her zaman samimiyetle insanlara hizmet etmeye çalıştım. Siyasette de aynı samimiyetimle sizlere hizmet edebilmek için yola çıktım. Ak Partinin insan odaklı siyaset anlayışı bu gün Türkiye’de yeni bir siyasi anlayışı ortaya çıkarmıştır. Yeni Türkiye’nin inşa edildiği bu dönemde Kahramanmaraş’ın ve sizlerin temsilcisi olarak mecliste yer almak benim için en büyük şeref olacaktır.” dedi.

 Siyasette hayırlı hizmetlerle iz bırakmak istediğinin altını da çizen Gökşen konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bence siyaset bir takım oyunudur. Bu takım oyununda uyum içerisinde seçilecek diğer vekillerimizle, teşkilatımızla, belediyelerimizle birlik olarak ülkemize ve kentimize hizmet edeceğimizi düşünüyorum.” Diye kaydetti.

 Hak-iş konferadasyonu il Başkanı Ömer Çınar ise; “Gökhan bey çok değer verdiğimiz önemli bir arkadaşımızdır. Kendisinin bizim sesimiz olacağına inanıyoruz. O bakımdan üzerimize düşen ne varsa bizler yapmaya hazırız. Dedi.

1-247.jpg4-116.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.