Göksu’dan Hakeme Son Dakika Tepkisi

Göksu’dan Hakeme Son Dakika Tepkisi
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Gol geldiğinde dakikalar 90+7’yi gösteriyordu. Hakemler hakkında yorum yapmak yanlış oluyor. Yaptığı...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Gol geldiğinde dakikalar 90+7’yi gösteriyordu. Hakemler hakkında yorum yapmak yanlış oluyor. Yaptığında suçlu oluyorsunuz ve ceza alıyorsunuz. Hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Antalyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Yusuf Şimşek’in cezası sebebiyle basın toplantısına katılan teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu, "Ben öncelikle futbolcu kardeşlerimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok özveride bulundular. Maçtan önce inanmışlardı puan alacaklarına ama son saniyenin devamında gol geldi. Kaybettik ama her şeye rağmen bizim oyun planımıza futbolcularımız sadık kaldı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Milli maçtan dolayı ara var ve aradan sonra Eskişehir maçına odaklanacağız” açıklamasını yaptı.

"GOL GELDİĞİNDE DAKİKALAR 90+7’Yİ GÖSTERİYORDU"

Karşılaşmanın sonuna eklenen uzatma dakikalarıyla alakalı gelen bir soru üzerine Göksu, "Gol geldiğinde dakika 90+7’yi gösteriyordu. Hakemler hakkında yorum yapmak yanlış oluyor. Yaptığında suçlu oluyorsunuz ve ceza alıyorsunuz. Hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum” yanıtını verdi.

"KEŞKE HERKES ETO’O GİBİ OLSA"

Mustafa Ati Göksu, Kamerunlu futbolcu Eto’o hakkında ise, "Eto’o gerçekten çok candan, yürekten karakteri düzgün biri. O kadar hızlı uyum sağladı ki takıma, keşke bütün gelen arkadaşlar onun gibi olsa. Yıldızlar müsabakası diye düşündüm bugün. Eto’o’da bu yıldızlardan bir tanesi. İnşallah bu böyle devam eder. Bütün arkadaşları da ona güveniyor. O da arkadaşlarına güveniyor. Bu arkadaşlıkta devam edecek” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.