Göksun Belediyespor şampiyonluğa koşuyor

Göksun Belediyespor şampiyonluğa koşuyor
Kahramanmaraş 1. Amatör küme U19 ligi A grubunda mücadele eden Göksun Belediyespor, 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 27 puanla 2. Sırada yer alıyor.

Kahramanmaraş 1. Amatör küme U19 ligi A grubunda mücadele eden Göksun Belediyespor, 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 27 puanla 2. Sırada yer alıyor. 1 maç eksiği ile lider Maraşspor’un 3 puan gerisinde bulunan Göksun Belediyespor, rakip filelere 39 gol atarken kalesinde 15 gol gördü.

Göksun Belediyespor Antrenörü Bayram Yapar, yaptığı açıklamada, sezon sonunda gurubu şampiyon olarak bitirecek güce sahip olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın takımın başarısı için her türlüğü desteği verdiğini dile getiren Yapar, şunları kaydetti:

goksun-belediyespor-1.jpg

“Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, her fırsatta antrenmanlara gelerek, sporcularla toplantı yapmak sureti ile oyuncularımızı motive ediyor. Her zaman ahlaklı olmanın skordan daha önemli ve öncelikli olduğuna vurgu yapan başkanımız, takımımızın başarısı için her türlüğü desteği veriyor. Bizlerde Göksun Belediyespor takımı olarak, başta başkanımız olmak üzere tüm Göksun halkının verdiği desteğe layık olmak için tüm gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz. Sezonu şampiyon olarak bitirebilecek güce sahip U19 takımımız, inşallah üst liglerde de başarı ile ilçemizi ve belediyemizi temsil edecektir.”

Yapar ayrıca, 17 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Kahramanmaraş Belediye stadında oynayacakları Kahramanmaraş Elmalarspor maçına tüm futbolseverleri davet etti.

goksun-belediyespor-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.