GÖKSUN MESLEK YÜKSEKOKUL'U ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR   

GÖKSUN MESLEK YÜKSEKOKUL'U ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR   
LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından sıra üniversite tercihlerine gelmiştir.

LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından sıra üniversite tercihlerine gelmiştir. Bu günlerde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin en başarılı, yetkin ve donanımlı yüksekokullarından biri olan Göksun Meslek Yüksekokulu; başarıya aç, azimli ve kariyer hedefi olan genç beyinlerin tercihlerinde bulunması gereken bir yüksekokul olarak dikkat çekmektedir. Akademik kadrosunun donanımı, bölümlerin çeşitliliği ve kaliteli eğitimi ile mezun olunduktan sonra yüksek oranda iş bulma imkanı sunan Göksun Meslek Yüksekokulu tercih döneminde hem bölgedeki hem de çevre illerdeki öğrenci adaylarının gözdesi durumuna gelmiştir. Halihazırda Göksun Meslek Yüksekokulu’nda eğitim veren ve Türkiye’nin yalnızca beş üniversitesinde bulunan Tapu ve Kadastro programı yanında İlk ve Acil Yardım programında da yüzde seksenin üzerinde bir atanma oranı mevcuttur. Ayrıca 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yüksekokul kapsamında eğitim vermeye başlayacak olan Çocuk gelişimi programı, ilçemizin büyük bir ihtiyacını gidermekle kalmayacak, mevcut bölümlerdeki yüksek başarı oranını yakalayıp daha da arttıracaktır. Verilen kaliteli eğitimin yanında idari ve teknik yönden başarıyı sürdürülebilir hale getiren Göksun Meslek Yüksekokulu bölgenin eğitim alanındaki parlayan yıldızı konumundadır.

Göksun Meslek Yüksekokulu müdürü Yrd.Doç.Dr Mehmet Çitil 2017-2018 eğitim öğretim yılı için tercih yapacak öğrencilere, “Göksun Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için tüm programlarıyla öğrencilerini bekliyor. Doluluk oranı bakımından Yüksek oranlara sahip olan yüksekokulumuz özellikle yöre insanımızın dikkatini bekliyor. İlk kez öğrenci alacak Çocuk Gelişimi Programıda dahil  İlk ve Acil Yardım Programı, Tapu ve kadastro Programı, Harita ve Kadastro Programı, Bankacılık ve Sigortacılık Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Dış Ticaret Programı, İşletme Yönetimi Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı ve Organik Tarım Programı ile 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazır. Özellikle %80’lere varan atama ve iş bulma oranıyla İlk ve Acil Yardım Programı, Tapu ve Kadastro Programı, Çocuk Gelişimi Programı ve diğer programlarıyla iddialı ve kaliteli bir yere sahiptir. Tamamıyla dolan bu programlar hakkında yöre inanımızın çok bilgisi olmadığını düşünüyoruz. Bizler okulumuz bölümlerini tanıtmak için farklı faaliyetlerde bulunuyoruz ve tanıtmaya da devam edeceğiz. Okulumuzu, programlarımızı tanımalarını ve araştırmalarını istiyoruz. Bu kapsamda Göksun Meslek Yüksekokulu web sayfasını ziyaret edebilirler (http://goksunmyo.ksu.edu.tr/) Tüm tercih yapacak öğrencilerimize başarılar dilerim.” şeklinde seslenmiştir.

İlçemizi kaliteli eğitimin ve başarının beşiği haline getiren Göksun Meslek Yüksekokulu’nun tüm idarecilerine ve akademik kadrosuna tüm ilçe adına teşekkürü bir borç bilir ve bu başarıdan dolayı tebrik ederiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.