GÖKSUN’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI YAPILDI

GÖKSUN’DA GELENEKSEL İFTAR BULUŞMASI YAPILDI
Göksun Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ve dördüncüsünü düzenlediği ‘Büyük İftar Buluşması’nda yediden yetmişe yaklaşık 3 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

Göksun Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ve dördüncüsünü düzenlediği ‘Büyük İftar Buluşması’nda yediden yetmişe yaklaşık 3 bin kişiyi aynı sofrada buluşturdu.

AK Parti Kahramanmraş Milletvekili İmran Kılıç ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Belediye İş Merkezi Meydanında düzenlenen iftar buluşmasında masaları tek tek dolaşarak iftar programına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler.

dji_0011.jpg

AK Parti Kahramanmraş Milletvekili İmran Kılıç, iftar programında yaptığı konuşmada, “Sizler adına Ankara’da komisyonlarda genel kurulda istisnasız görevimizin başındayız. Ve her vesileyle de siz halkımızın değerli milletimizin içindeyiz. Sizlerle beraber olmak bizim için büyük bir gurur vesilesidir, şereftir, iftihardır. Bu duygularla ramazan ayınızı yeniden tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin” dedi.

gbb_5875.jpg

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin mobil mutfak tırı ile destek verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, geleneksel iftar programının dördüncüsünü yaptıklarını belirterek, dinimizin emri olan birlik, beraberlik, dirlik ve kaynaşma ortamını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Zenginle fakiri aynı sofrada buluşturmanın onur vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Rabbim bizleri bu güzel ülkemizde her zaman bağımsız ve hür bir şekilde ibadetini yapan, onuruyla ülkesinde dimdik yaşayan insanlardan eylesin. İnşallah rabbim bu birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eyleyecek. Bizler birbirimizi sevdiğimiz sürece, saydığımız sürece, birbirimize olan hoşgörümüzü devam ettirdiğimiz sürece inşallah bu ülke payidar olacak. Hepinizin Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum. İnşallah bu ay vesilesiyle rahmete ve mağfirete muhatap olalım, Rabbim günahlarımızı affeylesin. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum.”

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Mustafa Türken’in okuduğu Kuranı Kerim tilavetinin ardınan vatandaşlar hep birlikte iftar yaptılar.

gbb_5956.jpggbb_5959.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.