Göksun’un Stratejik Eylem Planı Hazır

Göksun’un Stratejik Eylem Planı Hazır
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçenin 5 yıllık stratejik planı için, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri dinledi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçenin 5 yıllık stratejik planı için, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri dinledi.

Başkan Aydın, Metem Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Göksun’un gelecek 5 yılının planlanacağı ‘Stratejik eylem planını’, Göksun’u temsil eden kurum ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte oluşturmak istediklerini söyledi.

Seçim döneminde, ‘Göksun’u Göksunlularla ve Göksun’da yaşayanlarla birlikte yöneteceği’ sözünü verdiğini anımsatan Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Yönetimlerde her zaman ortak aklın ön planda tutulması gerektiğine inanan bir başkan olarak, Göksun’u ilgilendiren her konuda her zaman ortak akla hizmet etmeyi ve bütüncül değerlendirme yapmayı amaçlıyoruz. Seçim döneminde sıklıkla dile getirdiğim, ‘Göksun’u Göksunlularla ve Göksun’da yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz’ sözünün bundan sonra uygulamasını sıklıkla göreceksiniz. Bunun neticesinde ilçemizin gelecek en az beş yılını planlayacağımız bu plan kapsamında sağlayacağınız katkılar bizim için çok önemlidir. İnşallah ümit ettiğimiz hedeflere sizlerin gayret ve desteği ile en kısa sürede ulaşırız.”

dsc_3287.jpg

Bir kararın alınmasında emeği olan insanın o kararın uygulanmasında canla, başla mücadele edeceğine inandığını ifade eden Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Değerli kurum amirleri, sivil toplum teşkilatı temsilcilerimiz ve konunun uzmanı olan birikimli kardeşlerimiz, Göksun’un geleceğinin planlanacağı bu stratejide bir düşünceniz olacak, bir emeğiniz olacak, bir geleceğiniz olacak. Bu kararı hep birlikte alırsak, başarıya ulaşmasında da hep birlikte emek sarf ederiz, çaba sarf ederiz. İnşallah geleceğimiz için iyi bir strateji belirleyerek yolumuza devam ederiz. Önümüzdeki beş yıllık süreçte de bu hedeflerimizin ne kadarını yaptık, hangi aşamadayız, neler yapmamız gerekiyor bunları bilerek çalışmalarımızı sürdürürüz.”

Toplantıya katılan aktörlerin görüş ve önerileri dikkate alınarak İl Banka tarafından hazırlanacak olan ‘Stratejik Eylem Planı’nın, belediye meclisinin onayına sunulacağı belirtildi.

Toplantıya Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Bank Şehir Plancısı Cemal Kaynak ve Gökçe Kırca, kamu kurum amirleri, STK ve oda temsilcileri ile belediyenin birim amirleri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.