Gökyüzünden Türkiye’ye Bir Kadın İmzası

Gökyüzünden Türkiye’ye Bir Kadın İmzası
Türkiye’nin ilk kadın Gyrocopter pilotu Hatice Nur Gündoğdu, gökyüzünden çektiği fotoğraf karelerini Küçükçekmecelilerin beğenisine sundu.

- Türkiye’nin ilk kadın Gyrocopter pilotu Hatice Nur Gündoğdu, gökyüzünden çektiği fotoğraf karelerini Küçükçekmecelilerin beğenisine sundu.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi (HKSM), sıra dışı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Hobi olarak başladığı hava fotoğrafçılığını profesyonelliğe taşıyan Hatice Nur Gündoğdu, gökyüzünden objektifine yansıyanları sanatseverlerle buluşturdu.

GELİRİNİ DİYABET KÖYÜ’NE BAĞIŞLADI

Sanatçı, ikinci kişisel sergisinin açılışını yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdi. İlk kişisel sergisinin gelirini şiddet mağduru kadınlar için bağışladığını belirten Gündoğdu, 'Gökyüzünden Türkiye' isimli sergisinin gelirini ise Haziran ayında açılacak, Avrupa’daki en büyük diyabet merkezi olma özelliğini taşıyan Diyabet Köyü’ne bağışlayacağını ifade etti. Sanatçıya açılışta Diyabet Köyü Onursal Başkanı küçük Elif de eşlik etti.

Hatice Nur Gündoğdu, Gökyüzünden Türkiye sergisinde Ege’nin, İç Anadolu’nun, Akdeniz’in, Doğu’nun kısacası eşsiz güzellikteki ülkemizin her köşesinden hava fotoğraflarına yer verdi. Sanatçının 2 yıllık çalışmasının ürünü olan 42 eser, 5 Ocak’a dek HKSM’de görülebilir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.