Gölbaşı “1. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-turizm Ve Ekonomi Kongresi"ne Ev Sahipliği Yapacak

Gölbaşı “1. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-turizm Ve Ekonomi Kongresine Ev Sahipliği Yapacak
Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediyesi ve İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği (İKSAD) tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “1. Uluslararas...

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediyesi ve İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneği (İKSAD) tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “1. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-Turizm ve Ekonomi Kongresi”, Türkiye’den ve 10 ülkeden çok sayıda akademisyenin katılımı ile 6-8 Mayıs tarihleri arasında Gölbaşı Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilecek.

Düzenleme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, onursal başkanlığını Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün yaptığı kongre ile ilgili yaptığı açıklamada, “Adıyaman Gölbaşı ilçemizde yerli ve yabancı akademisyenlerin katılımı ile birçok akademik çalıştay ve kongre düzenledik. Ancak bugüne kadar 10 ülkeden 30’un üzerinde yerli ve yabancı akademisyen grubunun katılımı ile ilk kez böylesine kalabalık bir kongre düzenlenmekte. Kongrenin bölgemiz ve bilhassa Adıyaman ve Gölbaşı ilçemizin dünyaya tanıtımı için fevkalade faydalı olacak. Gölbaşı ilçemizi yakın bir gelecekte Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin adeta Davos’u yapmak için gayret göstermekteyiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.