Gölbaşı 1.uluslar Arası Turizm Kongresi Başladı

Gölbaşı 1.uluslar Arası Turizm Kongresi Başladı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 1.Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-Turizm ve Ekonomi Kongresi” Belediye Konferans salonunda başladı.Kongrenin açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 1.Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-Turizm ve Ekonomi Kongresi” Belediye Konferans salonunda başladı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, “Türkiye ile Türkî Cumhuriyetler arasındaki köklü bağlar önemli. Türkiye hızlı gelişiyor, bu noktada dünyaya örnek ülkelerden biri haline geldik. Bizler de ülkelerarası diyalogun artırılmasına katkı koymak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu amaçla ilçemizde gerçekleştirilen 1.Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-Turizm ve Ekonomi Kongresi”ne ev sahipliği yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Çin, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Rusya Federasyonu, Afganistan ve Türkmenistan’dan gelen katılımcılar ile beraber kongre üç gün boyunca devam edecek.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, MYO Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Nazif Çetin, İKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Emek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Müftüsü Selami Sayın, İş Adamları Adnan Akcan, Ayhan Çağlayan, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE 1.ULUSLARARASI ÇİN’DEN ADRİYATİK’E KÜLTÜR-TURİZM VE EKONOMİ KONGRESİ”,BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.