Gölbaşı Belediyesi Kendi Asfaltını Üretecek

Gölbaşı Belediyesi Kendi Asfaltını Üretecek
Gölbaşı Belediyesi kendi asfaltını üretecek tesis için çalışmalara başladı.Gölbaşı Belediyesi kendi asfaltını üretecek tesis için çalışmalara başladı. Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı’na daha iyi ve daha hı...

Gölbaşı Belediyesi kendi asfaltını üretecek tesis için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi kendi asfaltını üretecek tesis için çalışmalara başladı. Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı’na daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yüz ölçümü bakımından Ankara’nın büyük ilçelerinden birisi olan Gölbaşı ayrıca yol bakımından en fazla yol ağına sahip. Gölbaşı Belediyesi, asfaltsız yol kalmasın diyerek yola çıktı ve Gölbaşı için kendi asfaltını kendi üretecek. Gölbaşı Belediyesi Tepeyurt Mahallesi’nde 2 bin 540 metrekare alan üzerine saatte 240 ton asfalt üretme kapasiteli asfalt plentinin yapımı için hemen kolları sıvadı.

ASFALT PLENTİNİN MALZEMELERİ GELDİ

Kurulacak tesis için asfalt plentinin malzemeleri Almanya’dan Gölbaşı’na gelmeye başladı. Almanya’dan Gölbaşı’na gelen Asfalt plentinin parçaları birleştirilerek en kısa sürede kurularak faaliyete geçirilmesi planlanıyor. Gölbaşı Tepeyurt Mahallesi’ne kurulacak olan Asfalt plenti ayrıca çevre dostu olup, çevreci üretim ile çevreye herhangi bir kirlilik vermeyecek. Plentin kurulduğu alan Gölbaşı’nın merkezi bir noktasında olmasından dolayı Gölbaşı’nın her noktasına rahatlıkla Asfalt gönderilebilecek.

"ASFALTTA BÜYÜK KAR SAĞLAYACAĞIZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay asfaltta büyük kar sağlayacaklarını belirterek, “Gölbaşı’na kuracağımız asfalt plenti sayesinde asfaltta dışa bağlılıktan tamamen kurtulmuş olacağız ve kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Böylelikle asfalttan büyük kar sağlamış olacağız. Ayrıca daha fazla asfalt üreterek asfaltsız mahallemiz, asfaltsız sokağımızın kalmamasını planlıyoruz. Gölbaşı için böyle büyük bir yatırımın hayırlı olmasını diler, asfalt tesisimizi kısa sürede hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.