Gölbaşı Çiçekler İle Renklendi

Gölbaşı Çiçekler İle Renklendi
Gölbaşı Belediyesi, park ve bahçelerde mevsimlik çiçeklerinin dikimine başladı.Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bulunan parklarda 2 ay kadar sürecek olan çiçek ekim...

Gölbaşı Belediyesi, park ve bahçelerde mevsimlik çiçeklerinin dikimine başladı.

Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bulunan parklarda 2 ay kadar sürecek olan çiçek ekimi çalışması başlattı. Ekipler tarafından ilçe genelinde de menekşe,petunya,begonya, alisyum, mine,kadife,sardunya ve benzeri mevsimlik çiçeklerden oluşan 200 bin adet çiçek ekeceği öğrenildi Mevsimlik çiçeklerin açması ile birlikte güneş ile birlikte Gölbaşı farklı bir güzelliğe kavuşacak. Ayrıca park ve bahçelerde kış aylarının başında ekilen lale soğanları ise rengarenk açmaya başladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, her mevsim ayrı bir güzelliği olan Gölbaşı’nın yaz aylarında farklı bir güzelliği olduğunu belirtti. Başkan Duruay, göreve geldiğinden bugüne Gölbaşı’nda yeşil alan miktarını büyük ölçüde artırdıklarını söyledi. Duruay, Kış aylarının güzelliklerinin geride kaldığı, ilkbaharın kendini hissettirdiği bir dönemde başta Atatürk Sahil Parkı olmak üzere tüm parklarda yaz çiçeklerinin ekimine başlandığını ifade etti.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ, PARK VE BAHÇELERDE MEVSİMLİK ÇİÇEKLERİNİN DİKİMİNE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.