Gölbaşı İlçesi 2 Yeni Parka Daha Kavuşuyor

Gölbaşı İlçesi 2 Yeni Parka Daha Kavuşuyor
Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye iki yeni park yapım çalışmalarına başladı.

- Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye iki yeni park yapım çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde yeni kurulmaya başlanan üçgen şeklinde tasarlanan park içerisine yapılan çalışmalar kapsamında parke taşı döşemesi yapılıp aydınlatma direklerinin dikildiği belirtilerek ağaçlandırma çalışmalarının da park içerisinde devam ettiği belirtildi.

Ayrıca 75.Yıl Meydanında ise geniş bir alana kurulan parkta da çalışmaların devam ettiği bilgisi verilerek her iki park tamamlandığında ilçenin yeni bir yeşil alana kavuşacağı belirtildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, yaptığı açıklamada, ilçede 14 parkın “Her Mahalleye Bir Park Projesi” kapsamında hizmette olduğu bilgisini vererek ilçede Mimar Sinan ve Yeni Mahallede de iki yeni park inşa ettiklerini belirterek çok yakında hizmete girecek bu parklarla birlikte 16 parkın hizmette olacağını söyledi.

Özdemir, ayrıca Kurugeçit Mahallesinde Botanik Parkın çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. Başkan Özdemir, açıklamasının sonunda “Daha Yeşil Bir Gölbaşı, Yaşanılabilir Bir Gölbaşı” için belediyenin çalışmalarına imkanları dahilinde hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

GÖLBAŞI İLÇESİ 2 YENİ PARKA DAHA KAVUŞUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.