Gölbaşı'na Yeni Tören Alanı

Gölbaşına Yeni Tören Alanı
Gölbaşı Belediyesi, şehir merkezinde bulunan tören alanını baştan aşağıya yenileyerek, ilçeyi yeni bir tören alanına kavuşturdu.

- Gölbaşı Belediyesi, şehir merkezinde bulunan tören alanını baştan aşağıya yenileyerek, ilçeyi yeni bir tören alanına kavuşturdu.

Gölbaşı Belediyesi tarafından ilçe merkezine yeni yapılan tören alanı toplam 5 bin metrekare alandan oluşup, içerisinde 120 araçlık otopark, 2 bin 300 metrekarelik yeşil alan, Atatürk Anıtı, çocuk oyun alanı, 2 adet pergola, 9 adet bank ve 7 adet çöp kovası yer alıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’na yakışan tören alanının hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye eski binamız buradaydı ve binamız yıkıldıktan sonra burası yıllardır bakımsız ve atıl durumda bırakıldı. Gölbaşı Belediyesi olarak bu alanı baştan aşağıya yenileyerek ve çevre düzenlemesi yaparak tören alanını halkımızın hizmetine açtık. Artık bundan sonra törenlerimizi burada yapacağız. Yeni tören alanımız tüm Gölbaşı halkımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÖLBAŞI'NA YENİ TÖREN ALANI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.