Gölcük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Gölcük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 3 TIR ve bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

- Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 3 TIR ve bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-130 karayolunda İzmit istikametine gitmekte olan 55 BD 097 plakalı TIR, öndeki trafiğin yavaşlamasıyla yavaşladı. Arkadan gelmekte olan 34 RBR 66 plakalı TIR yavaşlayan 55 plakalı TIR’a, arkasından gelmekte olan bir kuru temizleme firmasına ait Özer Özyaşar (49) idaresindeki 41 SA 949 plakalı minibüs 34 plakalı TIR’a, 41 E 3635 plakalı TIR ise 41 plakalı minibüse çarptı.

Zincirleme trafik kazasında TIR’larda maddi hasar meydana gelirken iki TIR’ın arasında paramparça olan minibüs sürücüsü Özer Özyaşar bulunduğu yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucu sıkışan minibüs sürücüsü Özer Özyaşar, sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Çevrede bulunan meraklı vatandaşlar ise ekiplerin çalışmalarını film izler gibi izledi.

CİDDİYETİNİ KORUYOR

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Özer Özyaşar, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özyaşar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken hurdaya dönen minibüs ve kazaya karışan TIR’lar, olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit istikameti bir süre trafiğe kapatılırken araçların kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖLCÜK’TE ZİNCİRLEME KAZA: 1 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.