Gölette Boğulan 5 Kız Çocuğunun Cenaze Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Gölette Boğulan 5 Kız Çocuğunun Cenaze Adli Tıp Kurumuna Gönderildi
Batman’ın Kozluk ilçesinde gölette boğulan 5 kız çocuğunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

- Batman’ın Kozluk ilçesinde gölette boğulan 5 kız çocuğunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Yankılı köyünde akraba olan 12 yaşındaki Kübra Yaman, kardeşi 10 yaşındaki Sevda Yaman ile 11 yaşındaki Canser Yaman, kardeşi 10 yaşındaki Halime Yaman ve akrabaları 12 yaşındaki Rozelin Yaman sabah saatlerinde bayram şekeri toplamak için evden çıktı.Bir süre sonra çocuklarından haber alamayan Yaman aileleri çocukları aranmaya çıktı.Köyün yanında bulunan su göletinde boğuldukları fark edilen 5 kız çocuğunun çıkarılması için AFAD ekiplerine haber verildi. AFAD ekiplerinin gölde yaptıkları çalışma sonrasında cesetleri çıkarılan kız çocukları Kozluk Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.Burada yapılan ilk otopsi işleminin ardından 5 kız çocuğunun cenazeleri yakınlarının gözyaşları arasında ambulanslara bindirilerek Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Kız çocuklarının Diyarbakır da yapılacak olan otopsi işleminden sonra Kozluk ilçesine bağlı Yankılı köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.