Gönüllü Genç Girişimciler Derneği İlk Genel Kurulunu Yaptı

Gönüllü Genç Girişimciler Derneği İlk Genel Kurulunu Yaptı
Gönüllü Genç Girişimciler Derneği gerçekleştirdiği ilk genel kurulda, mevcut başkan Semih Kızıldağ güven tazeledi.Bu yılın Ocak ayında kurulan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği 5 ay sonra ilk genel ku...

Gönüllü Genç Girişimciler Derneği gerçekleştirdiği ilk genel kurulda, mevcut başkan Semih Kızıldağ güven tazeledi.

Bu yılın Ocak ayında kurulan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği 5 ay sonra ilk genel kurulunu yaptı. Kısa sürede örgütlenerek 16 ilde temsilcilik açan, yüzlerce aileye yardım ulaştıran ve uluslararası projeler gerçekleştiren dernekte, mevcut başkan Semih Kızıldağ yeniden seçildi. Türkiye’nin farklı illerinden katılımın yoğun olduğu genel kurulda konuşan Başkan Semih Kızıldağ, dernek olarak Türkiye’ye çıkarsız olarak hizmet etmek için çabaladıklarını belirterek, “Yeni yapılanmamızda bizi her ilde temsil edecek her ile ulaşmamızı sağlayacak arkadaşları da bünyemize kattık ve katmaya devam ediyoruz.Hedeflerimizi seçimden önce açık bir şekilde ortaya koyduk. 2 yıl sonunda neleri arkamızda bırakmayı amaçladığımızı da dile getirdik.Hedeflerimiz büyük,yolumuz uzun ama biz hem gönüllüyüz hem genciz hem de sabırlıyız ve çıktığımız bu yoldan da dönmeye niyetimiz yok. Allah’ın izni ile dik duruşumuzdan bir şey kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Derneğimiz hakkında hayırlı uğurlu olsun inşallah desteklerinizin hakkını vereceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen genel kurulda Bartın’ı temsilen bulunan G3 Bartın İl Temsilcisi Emine Akosmanoğlu ise genel kurul ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu derneğe yeni katılmış olmama rağmen dernek gönüllülerinin samimi yaklaşımları ve derneğin sorumluluk sahibi, sıcak kanlı, yardımsever havası sayesinde yabancılık çekmeden derneğin bir üyesi oldum. Kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen başarılan büyük işler ve üstlendiği vasıflar derneğin misyonunu ve vizyonunu açıkça görmemi sağladı. Eminim ki derneğimiz genç ve dinamik kadrosu ile uzun yıllar boyunca birçok başarılı faaliyetin altına imzasını atacaktır” dedi.

GÖNÜLLÜ GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İLK GENEL KURULDA, MEVCUT BAŞKAN SEMİH KIZILDAĞ GÜVEN TAZELEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.