Görebilmesi İçin 4 Bin Lira Gerekli

Görebilmesi İçin 4 Bin Lira Gerekli
Ordu’nun Ünye ilçesinde görme kaybı yaşayan ve biran önce ameliyat olması gereken 2,5 aylık Eslem Ecrin Keskin, hayırsever vatandaşlardan tedavisi için yardım bekliyor. Ünye Kavaklar mevkisinde oturan...

Ordu’nun Ünye ilçesinde görme kaybı yaşayan ve biran önce ameliyat olması gereken 2,5 aylık Eslem Ecrin Keskin, hayırsever vatandaşlardan tedavisi için yardım bekliyor.

Ünye Kavaklar mevkisinde oturan Keskin ailesi, durumları iyi olmadığı 2,5 aylık kızları Eslem Ecrin Keskin’i gözlerinden ameliyat ettiremedi. Evin 5. kızı olan ve babası kereste fabrikasında asgari ücretle çalışan küçük Eslem’in İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki tedavi masraflarını karşılamayan aile mağdur durumda. Eslem’in teyzesi Gönül Keser, yeğeni için yardım istediğini belirterek, “Kendim Fatsa’da ikamet ediyorum. Bebeğin teyzesiyim. Ameliyat masraflarını hayırsever vatandaşlardan karşılamasını istiyoruz. Durumumuz iyi olmadığı için maalesef küçük bebeğimizi ameliyat ettiremiyoruz. Bebeğimizin rahatsızlığı gözlerinde perdeleşme olması ve bu yüzden görme kaybı yaşıyor. Bir gözünü neredeyse kaybetti, ikinci gözünün ise azcık olsa gördüğünü söyledi doktorlar. Biran önce ameliyat olması gerekiyor gözlerinin açılması için. Gün geçtikçe de ilerliyor gözlerindeki görme kaybı. 3-4 bin TL gibi bir masrafı olduğunu söylediler. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Anne Türkan Keskin ise, “Allah rızası için çocuğuma yardım edilmesini istiyorum. Eşim kereste fabrikasında çalışıyor ve ancak geçinebiliyoruz. Önceki çocuklarımda böyle bir hastalık söz konusu olmadı. Durumumuz iyi olmadığı için tedavi masraflarını karşılayamıyoruz. Lütfen bana yardım edin” diye konuştu.

Eslem Ecrin Keskin’in 11 yaşındaki ablası Canan Keskin de, "Kardeşime lütfen yardım etsinler. Çok üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.