Görele Belediye Başkanı Erener, Öğretmenlerle Buluştu

Görele Belediye Başkanı Erener, Öğretmenlerle Buluştu
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Nihat Gürel Fen Lisesi ile Halil Gürel Anadolu Lisesi eğitimcileriyle bir araya geldi.Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, bakanlık kararıyla geçici süre ile Hal...

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Nihat Gürel Fen Lisesi ile Halil Gürel Anadolu Lisesi eğitimcileriyle bir araya geldi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, bakanlık kararıyla geçici süre ile Halil Gürel Anadolu Lisesi’nin Uygulamalı Bilimler Yüksel Okulu’na devredilmesiyle Nihat Gürel Fen Lisesi’ne taşınan Halil Gürel Anadolu Lisesi eğitimcileriyle bir araya geldi.

Okullun ihtiyaçlarını, problemlerini bizzat yerinde tespit eden Başkan Erener, belediye olarak ilk günden itibaren yarının yetişkinleri olacak çocukların eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Kimseyi hiçbir zaman hiçbir şekilde mağdur etmemeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Erener, "Her şey eğitim ile başlar. Eğitim, ekmek gibi, su gibi önemli bir değerdir. Bu düşünceyle Görele Belediyesi olarak okullarımızın, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Eğitim ve öğretim kurumlarımızda okuyan öğrencilerimizi mağdur etmemeye çalışıyoruz. İlçemiz genelindeki tüm okullara elimizden geldiğince desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER, NİHAT GÜREL FEN LİSESİ İLE HALİL GÜREL ANADOLU LİSESİ EĞİTİMCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.