Göreme Travel Turkey Fuarı’nda Tanıtılacak

Göreme Travel Turkey Fuarı’nda Tanıtılacak
Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden Göreme beldesi 4-7 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Travel Turkey Fuarında tanıtılacak.

- Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden Göreme beldesi 4-7 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Travel Turkey Fuarında tanıtılacak.

Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçinin yer alacağı Travel Turkey 2014 Fuarı'nda Göreme'de yerini alacak. Her yıl olduğu gibi yine Kapadokya olarak tek çatı altında toplanılan stantta, Göreme'de tüm yönleriyle tanıtılacak. Göreme'nin tarihi ve turistik mekânlarından, işletmelerine kadar hemen hemen her şeyin yer alacağı fuara adeta tanıtım anlamında Göreme damgasını vuracak. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Travel Turkey Fuarının Kapadokya için yeni bir pazar oluşturma fırsatı olduğunu belirterek, özellikle turizm işletmecilerinin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cingil; "Bölgemiz artık turizm anlamında kendisini daha da yükseklere taşıyacak kapasiteye sahip. Bu anlamda fuarlar büyük önem arz ediyor. İzmir fuarı özellikle iç pazara yönelik yeni bir fırsat olacak bölgemiz için. Bizim Kapadokya bölgesini yerli insanımıza daha çok tanıtmamız lazım" dedi.

Travel Turkey Fuarı'nda, Göreme'nin tarihi ve turistik yerlerinden, yemek kültürüne, düğün kültürüne, birçok yönlerini anlatan ve Türkçe İngilizce olarak hazırlanan kitaplar, Göreme'nin en özel ve güzel mekânlarında yapılmış olan çekimlerin sanatçısı tarafından seslendirilen tanıtım CD'si, ikramlık özel kabak çekirdeği ve üzüm, minyatür peribacaları gibi birçok tanıtım materyali Travel Turkey 2014 Fuarı'nda Göreme Belediyesi standında ziyaretçilere ulaştırılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.