Görme Engellilerden Futbol Şovu

Görme Engellilerden Futbol Şovu
Ordu’nun Kabadüz ilçesinde “Engel Tanımıyoruz” projesi kapsamında Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile ilçe protokolü futbol karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

- Ordu’nun Kabadüz ilçesinde “Engel Tanımıyoruz” projesi kapsamında Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile ilçe protokolü futbol karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

4-1 karşılaşmayı kazanan görme engelli sporcular, sergiledikleri oyunla izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Karşılaşma sonunda konuşan Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, engellilere sahip çıkmak onların yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak herkesin ortak sorumluluğu olduğunu söyledi. Engelli vatandaşları önemsediklerini belirten Kaymakam Özçelik, “İlçemizde gerçekleşen futbol karşılaşması ile engelli kardeşlerimizin durumunu daha iyi anladık. Onlar için alacağımız kararlarda, gerçekleştireceğimiz projeleri daha da dikkate alarak yapmamız gerektiğinin farkına vardık” dedi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, “Engelli kardeşlerimizin önlerinde var olan tüm engelleri kaldırmak için birlikte çalışmalıyız. Eğer istenirse tüm engeller bir bir el birliğiyle ortadan kaldırılır” diye konuştu.

Ordu Özürlüler Derneği Genel Başkanı İmdat Aktaş ise, engellilere gösterdikleri ilgiden dolayı Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vedat Yavuz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.

GÖRME ENGELLİLERDEN FUTBOL ŞOVU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.