Gözaltındaki 14 Doktor Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltındaki 14 Doktor Adliyeye Sevk Edildi
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde özel bir hastanede görev yaptıkları sırada belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde özel bir hastanede görev yaptıkları sırada belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 doktor adliyeye sevk edildi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, ilçede faaliyet gösteren özel bir hastanede geçmiş dönemlerde görev yapan doktorlara yönelik olarak, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Belgede Sahtecilik" suçları ile ilgili olarak Elbistan merkezli Elazığ, Kayseri, İstanbul, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Balıkesir, Bursa, Batman, Bartın, Sakarya ve Malatya illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 14 doktorun sorgulamaları tamamlandı.

Sabah saatlerinde polis otobüsü ile Elbistan Devlet Hastanesi'ne getirilen A.A., A.İ., B.A., C.K., F.S., M.G.K., N.G.E., Ş.G., S.Z., M.Ç., Y.D., C.T.K., A.Y. ve N.Y. isimli doktorlar sağlık kontrolünden geçirilip,Elbistan Adliyesi'ne götürüldüler.

Adreslerinde bulunamayan 4 şüpheli doktoru arama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.