Gözü Yaşlı Anneyi Bakan Yıldız Teselli Etti

Gözü Yaşlı Anneyi Bakan Yıldız Teselli Etti
Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında meydana gelen su baskınında içeride mahsur kalan İsmail Gürses’in annesi Ayşe Gürses’in feryadı yürekleri burktu. Olay yerinde içeriden gelecek haberi bek...

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında meydana gelen su baskınında içeride mahsur kalan İsmail Gürses’in annesi Ayşe Gürses’in feryadı yürekleri burktu. Olay yerinde içeriden gelecek haberi bekleyen gözü yaşlı anneyi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız sarılarak teselli etti.

Maden ocağında meydana gelen su baskınının 3. gününde kurtarma çalışmaları devam ederken, içeride kalan işçi İsmail Gürses’in annesi Ayşe Gürses’in yaşadığı acı yürekleri dağladı. Anne Ayşe Gürses, su baskını yaşanan maden ocağında ağlayarak içeriden gelecek haberleri bekledi. Oğlu İsmail Gürses’in henüz 3 senelik evli olduğunu söyleyen anne Gürses, 2,5 yaşındaki ve 3 aylık torunlarının babalarını beklediğini anlattı. O sırada anne Ayşe Gürses’in feryadına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yetişti. Bakan Yıldız acılı anneye sarılarak teselli etti.

15 GÜN ÖNCE İŞE BAŞLADIĞI MADEN OCAĞINDA SU ALTINDA KALDI

Baba mesleği olan madencilikle 6 senedir uğraşan İsmail Gürses, 50 gündür ara verdiği işine 15 gün önce tekrar başladı. Henüz 3 senelik evli olan İsmail Gürses’in 2,5 yaşında oğlu ve 3 aylık bir de kızı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.