Gözyaşları İçinde Eyüp Sultan’a Getirildi

Gözyaşları İçinde Eyüp Sultan’a Getirildi
Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın cenazesi Eyüp Sultan Camii’ne getirildi. Yaşanan olayı kınayan bir kadın Türk bayrağı açarak sitem ederken, bir vatandaş da gözyaşlarına boğuldu.İstanbul...

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın cenazesi Eyüp Sultan Camii’ne getirildi. Yaşanan olayı kınayan bir kadın Türk bayrağı açarak sitem ederken, bir vatandaş da gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul Adliyesi’nde yaşan rehine krizinde şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde düzenlene törenin ardından cenaze polis konvoyu eşliğinde Eyüp Sultan Camii’ne getirildi. Cenaze törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başbakanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çok savcıda hakim, savcı ve yüzlerce vatandaş katılıyor. Polis Eyüp Sultan Camii ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Cenaze törenine katılacak olanlar kontrollü şekilde camiye alındı. Evlerin çatılarına ise güvenlik önlemleri kapsamında keskin nişancılar yerleştirildi. Yaşanan olayı kınayan bir kadın Türk bayrağı açarak sitem ederken, bir vatandaşın da uzun süre gözyaşı döktüğü gözlendi.

“NEYİ PAYLAŞAMIYORLAR BU ÜLKEDE”

Sevim Karabulut isimli bir vatandaş Türk bayrağı açarak, “Kimsenin gücü yetmeyecek, yetiremeyecekler de. Akşamdan bu yana hiç uyumadık. Lanet olsun diyorum. Başka da bir şey demiyorum. Ne istediler bu savcıdan. Neyi paylaşamıyorlar bu ülkede. Bu ülkede herkesin yiyeceği kadar ekmek yaşayacağı yer kadar yer var. Onlarda gençler neden bunu yaptılar. Onların beyinlerine kim girdiyse onlara da lanet olsun diyorum. Onlar da hukuk fakültesine kadar okumuşlar. Yazık” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.