Grup Visal’den Muhteşem Gece

Grup Visal’den Muhteşem Gece
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesince gerçekleştirilen tasavvuf müziği ve semazen gösterileri büyüledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesince gerçekleştirilen tasavvuf müziği ve semazen gösterileri büyüledi.

İlahi ve Ezgilerin Nidası Grup Visal’ın sahne aldığı programda Yönetmen ve Neyzen Ahmet Nebi Akpınar, Sanatçı Muhammet Raşit Akpınar, Klavye’de Ferhat Erdoğan, Vokal ve bendirde Ebutalip Ceren, Ritim Yunus Emre Teker, Gitarda Emrullah Sevmez’in ezgilerinde semah dönen semazenler ile Ahmet Ertürk ve Yaşar Demirel’in okuduğu şiirler muhteşem bir atmosfer oluşturdu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, 1. Hukuk Müşaviri Av. Ali Bolat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Mustafa Semerci, Kültür Sanat ve Turizm Şube Müdürü Serdar Yakar ve vatandaşların katıldı.

Pprogramda Sanatçı Muhammet Raşit Akpınar birbirinden güzel ezgileri seslendirerek gönülleri fethetti.

12-014.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesince Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği diğer programlar;

14 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 22.30’da Ramazan Sohbetleri’nde Yavuz Bahadıroğlu “Ramazan ve İnsan” konularında sohbet edecek.

16 Temmuz 2014 Çarşamba günü Talha Bora Öge’den Şiir Dinletisi

19 Temmuz 2014 Cumartesi günü ise Ramazan Sohbetleri’nde Metin Karabaşoğlu “Peygamberimizin Bir Günü” konusunda sohbet edecek.

13-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.