Grup Yorum’dan Yalova’da Konserli Protesto

Grup Yorum’dan Yalova’da Konserli Protesto
Grup Yorum üyeleri, kendilerine konser için stadyum verilmemesini konser yaparak protesto etti.Konserlerinin engellenmesi ve bazı grup üyelerinin gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen Grup Yorum...

Grup Yorum üyeleri, kendilerine konser için stadyum verilmemesini konser yaparak protesto etti.

Konserlerinin engellenmesi ve bazı grup üyelerinin gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen Grup Yorum üyeleri, İstanbul’dan başlayıp Ankara’ya kadar sürecek eylem dahilinde bisikletleriyle Yalova’ya geldi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde karşılanan grup üyeleri adına konuşan Bahar Kurt, “Buna bir dur demek istiyoruz artık. En demokratik haklarımızı bile kullanmamıza izin vermiyorlar. Herkes gibi bizim de konser düzenleme hakkımız var. Ama başvurduğumuz zaman konserler vali tarafından yasaklanıyor. Bu sadece valilerin kararı değil, bunu biliyoruz, çünkü gittiğimiz her yerde yaşanıyor bu. Stadyumlarda spor etkinliklerin dışında konserler de yapılıyor. Ama bu stadyumlar bize çeşitli bahaneler üretilerek hiçbir yerde verilmiyor. Merkezi olarak stadyumların bize verilmesi engelleniyor, meydanlarda da konserler vermemiz yasaklanıyor. Biz bu durumu protesto ediyoruz. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Bu keyfiyeti bütün insanlara, herkese anlatacağız. Anlatma yöntemlerimizden bir tanesi bu. Bisikletlerle Ankara’ya kadar giderken yolumuz üzerindeki bütün insanlarla bu durumu paylaşacağız. Bir de imza kampanyası başlattık” dedi.

8 gün sürecek eylem çerçevesinde Yalova’ya gelen Grup Yorum üyeleri bir de konser verdi.

GRUP YORUM ÜYELERİ, KENDİLERİNE KONSER İÇİN STADYUM VERİLMEMESİNİ PROTESTO ETMEK İÇİN İSTANBUL'DAN BAŞLATTIKLARI, EYLEM KAPSAMINDA YALOVA'YA GELDİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.