Gtb’den, Akreditasyon Ve Stratejik Plan Eğitimi

Gtb’den, Akreditasyon Ve Stratejik Plan Eğitimi
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), 2015-2018 yılları stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında personellerine yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

- Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), 2015-2018 yılları stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında personellerine yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), borsa akreditasyon sistemi çerçevesinde hizmet kalitesini en üst noktaya taşımayı hedefleyen GTB, bu bağlamda sürdürdüğü eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

GTB Meclis Salonunda düzenlenen ve üç gün süreyle devam eden eğitim programında, Türk Loydu Vakfı Eğitmeni Banu Yüksel tarafından katılımcılara, TOBB-Oda/Borsa Akreditasyonu kapsamında ISO 9001:2008 KYS Bilgilendirmesi ve Stratejik Planlama çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verildi.

‘Stratejik Planlama’, ‘Strateji Geliştirme’ ve ‘Stratejiyi Uygulama’ konuları hakkında sunum yapan Yüksel, küresel rekabetin hüküm sürdüğü iş dünyasında işletmelerin ve kuruluşların stratejilerini hazırlamalarının yaşamsal önem taşıdığına dikkat çekti.

Stratejik planlama araçları hakkında örnekleriyle birlikte açıklamalarda bulunan Yüksel, ayrıca, paydaş analizi, gurup oluşturma ve paydaşları belirleme gibi konularda da uygulamalı anlatımlarda bulundu.

GTB, akreditasyon ve strateji geliştirme eğitimlerinin ikinci ve üçüncü gününde ise borsa personellerine yönelik, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile TOBB Akreditasyon standardının entegrasyonu konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Türk Loydu Vakfı Eğitmeni Yüksel, bu eğitimlerde, kalite ve yönetim sistemi olgusunun gelişimi, toplam kalite yönetiminin ve akreditasyonun temel prensipleri, ISO 9000 standartlar serisi ve gelişimi, Akreditasyon standardının ortaya çıkışı ve ISO 9001’in akreditasyon açsısından önemi hakkında çeşitli bilgiler verdi

İlk gün düzenlenen stratejik planlama eğitimine GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, GTB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Satıl, Karaca Türkmen, GTB Meclis Üyeleri Hüseyin Keskin, Veli Çelik, Burak Batallı, Murat Çetin, Ali Alagöz ve Mehmet Emin Balyemez katıldı.

GTB’DEN, AKREDİTASYON VE STRATEJİK PLAN EĞİTİMİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.