Güccan Ve Arsal’dan Anayurt Fotoğrafları Sergisi

Güccan Ve Arsal’dan Anayurt Fotoğrafları Sergisi
Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan ve aynı kurum çalışanlarından Osman Arsal’ın Kırgızistan ve Kazakistan’da çektikleri fotoğraflardan oluşan “Issık Gölden-Alatau’ya” adlı ortak sergileri sanat...

Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan ve aynı kurum çalışanlarından Osman Arsal’ın Kırgızistan ve Kazakistan’da çektikleri fotoğraflardan oluşan “Issık Gölden-Alatau’ya” adlı ortak sergileri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinde Kız Lisesi Sergi Salonundaki serginin açılışında fotoğrafçılar çekim anılarını anlattılar.

Açılışı yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı Ozan Aksu ve Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı birer konuşma yaptılar. Aksu, sanatın, sanatçının her zaman yanında olduklarını vurguladı ve özellikle fotoğraf sanatı konusunda Adana’nın şanslı bir kent olduğunu, konu bakımından ve yetişen sanatçı zenginliğine vurgu yaptı.

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ise, iki çalışma arkadaşından gurur duyduğunu, çalışma ortamının stresinin bu tür sanat faaliyetleri sayesinde en aza indirgendiğini belirtti

Renkli, büyük boy 44 fotoğraftan oluşan sergi, iki hafta süreyle açık kalacak.

YÜREĞİR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ RAFET GÜCCAN VE AYNI KURUM ÇALIŞANLARINDAN OSMAN ARSAL, KIRGIZİSTAN VE KAZAKİSTAN’DA ÇEKTİKLERİ FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN “ISSIK GÖLDEN-ALATAU’YA” ADLI ORTAK SERGİLERİNİ AÇTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.