Guinness İçin Kolları Sıvadılar

Guinness İçin Kolları Sıvadılar
İzmir’de faaliyet gösteren bir reklam ajansı, ‘Üzerinde en fazla marka bulunan billboard’ kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek ve rekoru kırmak için hazırlıklarını sürdürüyor.Guinness Reko...

İzmir’de faaliyet gösteren bir reklam ajansı, ‘Üzerinde en fazla marka bulunan billboard’ kategorisinde Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek ve rekoru kırmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için 6 ay önce çalışmalara başladıklarını belirten ajans kurucusu Çağrı Durak, Basmane Meydanı’ndaki Dünya Ticaret Merkezi arazisinin çevresini kaplayacak dev bir billboard ile ödül için başvuruda bulunduklarını söyledi. Proje hakkında bilgi veren Durak, “Yerel ve ulusal firmaların logolarından oluşan 450 metre uzunluğunda, 4 metre yüksekliğindeki billboard ile ’Üzerinde en fazla marka bulunan bilboard’ kategorisindeki rekoru kırmak için Guinness’e başvurduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da desteklediği projeye yaklaşık 9 bin firmanın katılmasını bekliyoruz. Bunun için 20 kişilik bir ekiple saha çalışmalarına başladık” diye konuştu.

Dubai’de yapılan benzer bir uygulamayla bin 498 markanın yer aldığı bir billboardın bu kategorideki rekoru elinde tuttuğunu belirten Çağrı Durak, bu rakamın 6 katı fazla firmanın katılımıyla dünya rekorunu İzmir’e getireceklerini dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.