Gülen iade edilir mi ?

Gülen iade edilir mi ?
Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

    Bu soruya önce şu cevabı vermek gerekir : halkın yüzde 52 oyu ile seçilen Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy vermiş, halkın bir Tayyip sevgisi var.. bu sevginin karşısında tank – top uçak dura bildi mi ?..

    Siyasi manevra ve oyunlarla Tayyip ’siz  bir Türkiye, yada Tayyip’i  indirme projesi !

    Dünya beşden büyük diyen birinin lider olarak Türkiye’nin başında durmaması gerekiyor.. batının gözünde “ Tayyip “  haçlı ve dünya için tehlike !

    Yok etmenin yolu nedir ?

  • Planı , Darbe yapmak: Peki darbe yaptığın zaman  Tayyip sevgisi ne olacak ?

    Darbe : Kanlı bir darbe olacaktı.. Tayyip sevgisini kanla yok edeceksin ?

    16 Temmuz 2016  Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta 35 kişi Türkiye genelinde 2 bin kişi kurşuna dizilerek idam edilecekti.. hem de halkın gözü önünde meydan da..

    Kimdi bunlar: Bakanlar, Başbakan ve Yardımcıları, Belediye Başkanları, her ilde 3-5 gazeteci , Sivil toplum kuruluşu başkanları..

    Sonra halk sinecek ve sesi çıkmayacaktı.. böylece Tayyip dönemi kapanacaktı..

    Böylece CİA Türkiye de istemiş olduğu kişiyi başbakan ve Cumhurbaşkanı yapacaktı..

    Tıpkı Merhum Başbakan Adnan Menderes’i idam ettikleri gibi..

    Türkiye de milliyetçilik duygularının artması ile kalkınma başlaması ile başımıza açılan oyunlar gibi.. Türkiye ne zaman kalkınmaya başlıyor yeni oyun sahneye konuyor..

    Bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar diyen Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal zehirleyerek öldürdükleri gibi..

    Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu, Adnan Kahveci, Abdullah Çatlı gibi binlerce  vatan evlatlarını öldürdükleri gibi..

    15 Temmuz 2016 günü bunu yapamadılar..

     Peki Fetullah Gülen’i geri veriler mi ?

     Fetullah Gülen’i Türkiye iade etmezler.. istemelerde edemezler çünkü :

     Başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Bakanlarımız ve siyasilerimiz istese de geri vermezler.. veremezler..

     Bakın 50 yıllık CİA projesi

     AB ülkeleri istihbaratları, İngiltere, İsrail destekli bir proje.. yatırım maliyeti var bir çırpıda bir kenara atamazsınız !

     2006 yılında CİA ajanlarını tespit eden Rusya , Türkiye’yi uyararak Fetullah Gülen okullarını kapatarak sınır dışı etti.. ülke sayısı 159 düştü..

     15 Temmuz 2016 günü Türkiye gerçeklerle yüz yüze kaldı.. FETÖ terör örgütü bağlantılarını kesti ülke sayısı 158 düştü..

      AB – ABD ve İngiltere, CİA’nın 50 yıldan beri çalıştığı ve bugün 158 ülkede CİA ajanlarının cirit attığı istediği yerde hükümeti değiştirdiği böyle dev bir projeyi Türkiye istiyor diye kapatacağını düşünmek kusura bakmayın bu aptallık olur..!

      Biz Türkiye de FETÖ yayınlarını kapattık, susturduk ama dünyada devam ediyor !..

      Darbe girişiminin hemen arkasından : Demokrasi diyen, Cumhuriyet diyen , Darbeye hayır diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, suikast girişimi ile ince bir ayar verilmesi ile Fabrika ayarlarına dönerek: “ Fetullah Gülen yayın organları niye kapatıldı?” diye sormaya başladı..

      CHP son çıkışları ile FETÖ yanında yer almaya başladı..

      Böyle bir dünyada ve Türkiye içinde desteğinin sürdüğü bugünde Fetullah Gülen’i Türkiye iade edemezler.. 158 ülkede Türkiye de olduğu kadar taraftarı var ! bunu da göz ardı edemesiniz.. akıllı olun !..

      50 yıllık proje ve yatırım maliyeti var.. bunu ABD bir günde silip atamaz.. ikincisi FETÖ kanalı ile ülkelerin ekonomik dengesini sağlıyor.. Türkiye FETÖ terör örgütüne verdiği para 1976 yılından bu yana resmi verilere göre 250 Milyar dolar, bu para Türkiye de her hangi bir bankanın kasasında olsa, Merkez Bankasında olsa bugün 3 TL gören doların değeri  50 kuruş olur.. Bu bankacıların ifadesi benim değil..

     Bizim için böyle olduğu gibi bugün FETÖ faaliyet gösterdiği 158 ülke içinde bu böyledir..

     Bu sebeple : Fetullah Gülen Türkiye verilmeli söylemlerini bir kenara bırakarak biz işimize bakmamız gerekir..

     Verilse nasıl veriri lir ? , yerine bir adam bulurlar, ipleri 158 ülkede o eline alır,  sonra Fetullah Gülen’in hafızası silinerek bir yaşayan ölü olarak Türkiye verilir ki oda hiçbir işimize yaramaz..

     FETÖ hayır diyen iki ülke Rusya ve Türkiye !

     Hayır deyin hiç önemli değil geride 158 ülke var.. ve burada faaliyetlerin devam etmesi gerekiyor.. ediyor da CİA proje işliyor..

     ABD Rusya’yı hiç sevmez, Türkiye’yi de terörle dize her zaman getire bilirim hesabı içinde böylece sizin de çok öneminiz yok diyor.. en son üç uçak dolusu silah koman iye nasıl geldiğini düşünüyorsunuz..?

     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Beşden Büyük dedi madem gereğini yapacak ve Dünyanın Beşten Büyük olduğunu ABD ve AB ülkelerine göstermesi gerekiyor..

      Bu olmadığı sürece Fetullah Gülen ABD veya Başka bir ülkede yaşamaya devam edecektir.. Mısır kapılarını sonuna kadar açmış bekliyor..

      Türkiye asla göndermezler proje büyük !..

      İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.