Gülser Yaman Maraş Gündem İçin Yazacak

Gülser Yaman Maraş Gündem İçin Yazacak
“Sevgi, barış, ortak değerler” üzerine toplumsal ve siyasal içerikli yazılar kaleme alan Gülser Yaman artık bizim okurlarımız içinde yazacak

Güzel Elbistan ilçemizde uzun yıllardır medya alanında yaptığı yenilik ve hizmetleriyle tanıdığımız Elbistan’ın Sesi Gazetesinde ve internet sitesinde yazı yazan Gülser Yaman bundan sonra maraş gündem haber sitesi yazı ailesine katılarak, siz değerli okurlarımız için yazılar kaleme alacak.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana “Kahramanmaraş lobisi oluşturmak ve kenti tanıtmak” gibi bir misyonu üstlenen, muhafazakar ve sosyal haberciliği öne çıkartan maraş gündem yazar kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Maraş gündem yazı ailesi olarak yeni yazarımıza hoş geldiniz diyor, yazarlık hayatında başarılar diliyoruz.

Elbistan Doğumlu. İlköğrenimini Akbayır (Til) köyünde, Orta öğrenimini Ankara Cumhuriyet Lisesi (orta bölüm ) tamamladıktan sonra, Anıttepe Cumhuriyet Ticaret Lisesinden mezun oldu. İstanbul’da özel şirkette çalıştı ve emekli oldu. Halen İstanbul Maltepe’de ikamet etmektedir. Elbistan’ın Sesi Gazetesinde üç yılı aşkın Köşe yazarlığı yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan yazarımız yakında köşe yazılarıyla aramızda ki yerini alacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.