Gümrük Muhafaza Ve Kaçakçılık Müdürlüğü'nden Kaçak Parfüm Operasyonu

Gümrük Muhafaza Ve Kaçakçılık Müdürlüğünden Kaçak Parfüm Operasyonu
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Gümrük Muhafaza Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 65 bin 500 adet parfüm ele geçirildiğini bildirdi.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Gümrük Muhafaza Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 65 bin 500 adet parfüm ele geçirildiğini bildirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı parfüm kaçakçılarına yönelik yapılan operasyon hakkında bilgi verdi. Hayati Yazıcı, şunları söyledi: “Bakanlığımız Alo 136 Gümrükler Muhafaza İhbar Hattına gelen bir ihbar üzerine, İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve istihbarat Müdürlüğü ekiplerince yürütülen araştırmalar sonucunda İstanbul Fatih de bulunan üç çarşıda yabancı menşeli parfüm satıldığı tespit edildi.

Bunun üzerine bu çarşılarda bulunan 13 farklı işyerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Gümrük Muhafaza Ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 65 bin 500 adet parfüm ele geçirildi. Parfüm kaçakçılık olayı ile ilgili olarak 11 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Bakanlığımız Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce kaçakçılığın her türü ile mücadele hem ulusal hem de uluslararası işbirliği içinde sürdürülmektedir. Sürdürülen bu mücadeleye vatandaşlarımızın da rastladıkları kaçakçılık olaylarını ücretsiz olan Alo 136 Gümrük Muhafaza İhbar Hattına bildirimde bulunarak katkıda bulunmalarını bekliyoruz”.

GÜMRÜK MUHAFAZA VE KAÇAKÇILIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAÇAK PARFÜM OPERASYONU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.