Gümüşdağ: Kadromuzu korumak istiyoruz

Gümüşdağ: Kadromuzu korumak istiyoruz
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, takımdaki birçok futbolcuya teklif olduğunu ancak kadroyu korumak istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, takımdaki birçok futbolcuya teklif olduğunu ancak kadroyu korumak istediklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Bayrampaşa Stadı'nda düzenlenen Futbol Akademisi Kampı 3. etap finaline katılan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"MEVCUT KADROMUZU KORUMAK İSTİYORUZ"

İki yıllık bir kulüp olarak ligi 4. sırada tamamladıklarını belirten Gümüşdağ, "Bu sene bizim içinde iyi bir yıl oldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı olmak üzere tüm oyuncularımı kutluyorum. Bir yandan mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Bir yandan da yeni bir transferimiz var. Eren Albayrak'ı kadromuza kattık. Gençleşme konusunda da bir çalışmamız var" dedi.

"EDİN VİSCA'YA YURT İÇİNDEN VE YURT DIŞINDAN TEKLİF VAR"

Bir çok futbolcularına taliplerin olduğunu belirten Gümüşdağ, "Edin Visca'ya gerek Türkiye'den gerekse İngiltere Premier Lig'den teklifler var. Daha da yurt dışından teklifler de olacaktır" diye konuştu.

"VOLKAN BABACAN'A RESMİ BİR TEKLİF YOK"

Basın mensuplarının "Milli kaleci Volkan Babacan'a Beşiktaş'tan resmi bir teklif var mı?" sorusuna ise Başkan Gümüşdağ, resmi bir teklifin olmadığı söyledi.

"AVRUPA ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE'NİN GURURU OLACAKLARDIR"

Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan futbolcularına başarılar dilediğini belirten Gümüşdağ, "İnanıyoruz ki inşallah kupayı getirirler. Gerçekten iyi bir hava yakaladılar. İyi bir ruh yakaladılar. Birlik ve beraberliği sahaya yansıttıklarını biliyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin gururu olacaklardır" sözlerini sarf etti.

"ABDULLAH HOCA İLE SÖZLEŞMEMİZ DEVAM EDİYOR"

Basın mensuplarının Galatasaray'ın Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya resmi bir teklifin olup olmadığı sorusuna ise Başkan Gümüşdağ, "Ben Kulüpler Birliği Vakfı Başkanıyım. Galatasaray ile olduğu gibi başka kulüpler ile sık sık konuşuyorum. Bizim hocamız ile sözleşmemiz devam ediyor. Şu anda böyle bir teklif yok. Böyle bir teklifin olması da şık olmaz zaten" şeklinde cevap verdi.

"TÜRKİYE'YE YAKIŞIR BİR BAŞARI İLE DÖNECEKLERİNİ İNANIYORUM"

Fatih Terim'in geçmişten bugüne kadar önemli başarılara imza attığını belirten Gümüşdağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye'ye yakışır bir başarı ile döneceklerini inanıyorum. Çok önemli bir turnuva olacaktır. Bizimde oyuncularımız da son maçta iyi performans sergilediler. Türkiye'nin gururu olurlar. Hepimiz güldürürler."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.