Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Bütçe Maratonu Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Bütçe Maratonu Sona Erdi
Gümüşhane İl Genel Meclisi, Kasım ayı başından beri devam ettirdiği bütçe maratonunu bugünkü son oturumla tamamladı. İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı tahmini bütçesi 28 milyon 943 bin 95 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

- Gümüşhane İl Genel Meclisi, Kasım ayı başından beri devam ettirdiği bütçe maratonunu bugünkü son oturumla tamamladı. İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı tahmini bütçesi 28 milyon 943 bin 95 TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıda ilk olarak Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Hüsamettin Şahin, komisyon raporunu Meclis üyelerine aktardı.

Komisyon başkanı Şahin, 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanunun 45.maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğinin 27.maddesi gereğince itinayla hazırlandığını, ilgili mevzuat hükümlerine aynen riayet edildiği kanaatine vararak 2015 yılı Bütçe tasarısının geldiği gibi kabulünü uygun mütalaa ettiklerini söyledi.

Daha sonra yapılan oylamada her birim ve ilçenin bütçesi ayrı ayrı oylandı. Oylama sonucunda tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

Bütçenin onaylanmasının ardından konuşan Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, bir aylık bir maratonun sonuna geldiklerini belirterek, İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı bütçenin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bayraktar, hem bir ay boyunca güzel çalışmalar yapan İl Genel Meclisi üyelerine, hem de bütçe raporunun hazırlanmasında görev alan komisyon üyeleri ve kurum yetkililerine teşekkür etti.

GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NİN BÜTÇE MARATONU SONA ERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.