Gümüşhane’de Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Gümüşhane’de Vali Yardımcılarına Veda Yemeği
Gümüşhane’de görev yaparken son kararname ile tayinleri çıkan Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ve Meral Uçar için Vali Yücel Yavuz tarafından veda yemeği düzenlendi.

- Gümüşhane’de görev yaparken son kararname ile tayinleri çıkan Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ve Meral Uçar için Vali Yücel Yavuz tarafından veda yemeği düzenlendi.

Kral Park tesislerinde düzenlenen yemeğe Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, Garnizon Komutan Vekili Albay Hasan Metin, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ilçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, sivil toplum örgütü temsilcileri ile kamu kurum müdürleri katıldı.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada hayat devam ettiği müddetçe bu tür yemeklerin devam edeceğini, Türk idari yapısında süreye bağlı kamu görevi yapanların birgün mutlaka gideceklerini söyledi.

“BU MESLEK GÖNÜL VERME, FEDAKARLIK VE ÖZVERİ MESLEĞİDİR”

Gümüşhane’de ki bütün mülki idare amirlerinin ülkenin son yıllardaki güzel çalışmalarının yansıması gibi çok iyi eğitim almış, görevlerini hakkıyla yerine getirme gayretinde olan çok seçkin idareciler olduğunu belirten Vali Yavuz, “Ben her iki arkadaşımıza da teşekkür ediyor, bundan sonra ki görevlerinde de aynı başarılarını devam ettirmelerini canı gönülden istiyorum. Bu meslek gönül verme, fedakarlık ve özveri mesleğidir.” dedi.

“GÜMÜŞHANE İNSANI SİZLERİ UNUTMAYACAK”

Gümüşhane'nin hem kendine hizmet edeni, hem kendisiyle mesaisi olan herkesi kucaklayan, gönül dolusu hoş bir muhabbetle davranan bir insan profili olduğunu hatırlatan Vali Yavuz, bu kendine has özelliği ve güzelliği ile Gümüşhane halkının her zaman hakkıyla görev yapan kamu görevlilerini bağrına bastığını belirterek, “Bu arkadaşlarımızı da bağırlarına basacaklarına, unutmayacaklarına inanıyorum. Kendilerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir gelecek diliyorum.” diye konuştu.

“CAHİT KARATEPE GÜMÜŞHANE’DE BİR MARKADIR”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise konuşmasında iki Vali Yardımcısıyla da hem İl Başkanı hem de Belediye Başkanı olarak çalışma imkanı bulduğunu belirterek, “Her iki değerli bürokratlarımızla güzel çalışmalara imza attık. Özellikle Cahit Karatepe Gümüşhane'de bir marka olmuştur. Köylere götürdüğü hizmetler ortadadır. İkisi de güzel hizmetler vererek şehrimize hizmet ettiler. Bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir kamu görevidir, her yerde devam edecek. Şehrim adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

“GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SADA BIRAKTIYSAK NE MUTLU”

Gümüşhane’de üç yıldan beri göre yapan Vali Yardımcısı Cahit Karatepe ise konuşmasında Gümüşhane insanına hizmet etmenin heyecanını ilk günden beri devam ettirdiğini belirterek, “Üç yıllık zaman zarfı içerisinde Gümüşhane’nin çok kıymetli insanlarına hizmet etmeyi bir vazife ve borç bilerek bu doğrultuda Sayın Valilerimizin bizlere verdiği talimat ve destekler neticesinde hizmet etmeye çalıştım. Ayrılıklar zor. Gök kubbede hoş bir sada bırakmışızdır diye düşünüyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“İLK KADIN VALİ YARDIMCISI OLARAK HER KESİMİN DESTEĞİNİ GÖRDÜM”

Gümüşhane’nin ilk kadın Vali Yardımcısı Meral Uçar ise bir yılı aşkın bir süredir Gümüşhane’de görev yaptığını belirterek, şehrin ilk kadın Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı süre içerisinde gerek Gümüşhane halkının gerekse kurumların çok yoğun desteğini gördüğünü söyledi.

Törende daha sonra Vali Yardımcıları Karatepe ve Uçar’a Vali Yavuz tarafından plaket ve Teşekkür belgeleri, Belediye Başkanı Çimen tarafından çeşitli hediyeler ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz tarafından ay yıldız motifli Kelkit Zilli Kilimi hediye edildi.

3 Eylül 2014 tarih ve 29108 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığının 2014/1032 sayılı atama kararıyla, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe Giresun Vali Yardımcılığına, Meral Uçar ise Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmıştı.

GÜMÜŞHANE’DE VALİ YARDIMCILARINA VEDA YEMEĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.