Güney Doğu Anadolu Bölgesi İş Dünyası Çözüm Sürecinin Devam Etmesini İstiyor

Güney Doğu Anadolu Bölgesi İş Dünyası Çözüm Sürecinin Devam Etmesini İstiyor
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı İş Adamı Hacı İhsan Aydın, "Bizler Güneydoğu Anadolu Bölgesi İş Adamları olarak Hükümetin başlatmış olduğu ç...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı İş Adamı Hacı İhsan Aydın, "Bizler Güneydoğu Anadolu Bölgesi İş Adamları olarak Hükümetin başlatmış olduğu çözüm sürecini destekliyoruz" dedi.

Hacı İhsan Aydın, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinde faaliyet gösteren İş Kadınları-İş Adamları yatırımcılar olarak, hükumetin başlatmış olduğu çözüm sürecine katkı koymaya hazır olduklarını ifade etti. Hacı İhsan Aydın, "Başta Diyarbakır olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin kalkması ve huzur ve refahın gelişmesi için çözüm sürecinin mutlak surette devam etmesi gerekiyor ve biz Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilatları ve İl Başkanları olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı’na bağlı iller ise şöyle sıralandı:

"Diyarbakır, Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.