Güngören’de Kültür Sanat Kursları Başlıyor

Güngören’de Kültür Sanat Kursları Başlıyor
Güngören Belediyesi’nin, ilçe sakinlerinin sosyal, kültürel, sanatsal ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayabilmek amacıyla her yıl farklı branşlar ekleyerek zenginleştirdiği Kültür Sanat Kurslar...

Güngören Belediyesi’nin, ilçe sakinlerinin sosyal, kültürel, sanatsal ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayabilmek amacıyla her yıl farklı branşlar ekleyerek zenginleştirdiği Kültür Sanat Kursları yeni dönem kayıtları başlıyor.

Takı tasarımdan ahşap boyamaya, çocuk gelişiminden fotoğrafçılığa, İngilizceden web tasarıma, tiyatrodan gitara kadar herkesin, ilgisine göre branş bulabileceği kurslar, Güngören Belediyesi Kültür Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen kurslar olmak üzere iki kategoride açılacak. Alanında uzman eğitimciler eşliğinde verilecek kurslar kapsamında, Halk Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerler sertifika sahibi de olabilecekler.

Kurslara kayıt olmak isteyen Güngörenliler; Güngören Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Güngören Belediyesi Beyaz Masa olmak üzere 2 kayıt merkezinden birine giderek nüfus cüzdanlarıyla kayıt yaptırabilecekler. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar (0212) 449 55 55 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

1 Eylül’den itibaren başlayacak olan kursların konu başlıkları ise şu şekilde:

18 yaş ve üzeri; ahşap boyama, ahşap dağlama, (16 Yaş ve Üzeri), bağlama, bilgisayar, kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, diksiyon, el nakışı, evde çocuk bakımı, İngilizce, işaret dili kursu, kırk yama, modelistlik, Osmanlı Türkçesi, stilistlik, takı tasarım, tel kırma, web tasarım, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, ney.

16 yaş ve üzeri; Almanca, Arapça, 8-15 yaş; halk oyunu, ritm, gitar. 7-15 yaş; drama, 7-14 yaş; satranç.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.