Günnar Seçim Gezilerini Hız Kesmeden Sürdürüyor

Günnar Seçim Gezilerini Hız Kesmeden Sürdürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesi ile sürdürdü.AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçimin son haftasında da programlarını hız...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat ilçesi ile sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçimin son haftasında da programlarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçede gün boyu esnaf ziyareti gerçekleştiren Günnar, akşam ise, Derecik Mahallesi’ni ziyaret etti. Günnar, Derecik Mahallesi’ni ziyaretinin ardından Akçaabat esnafı ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Günnar, burada yaptığı konuşmada “Trabzon inşallah bu seçimlerde yüksek oy oranı ile birlikte Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini yine çekecektir. Bizler sizlerle birlikte sakinliğimizle, nezaketimizle, kültürümüzle, horonumuzla, tarihi kimliğimiz ile bir başka il olduğumuzu bütün Türkiye’ye kanıtladık. Bizim kaynaşarak, birlik beraberliğimizi daha çok artırmamız lazım. Tüm STÖ’lerle Trabzon’u kalkındırmak için geçmişteki denenmişleri bir kenara bırakarak istikrardan yana tavır koymamız gerekmektedir. Trabzon’a yapılan yatırımlar bölgemizin kalkınması için önemli hamlelerdir. AK Parti diğer siyasi partili kardeşlerimizin hepsini kucaklayarak milletimizin kurduğu bir partidir. Milletimizin kurduğu bu partiye milletimiz desteğini sürdürüyor. Trabzon’da özellikle ciddi bir oy artışı var. İkinci yarımız başlıyor. 2023’e 8 sene kaldı. 2023 hedefine Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almak için yola çıkıyor. Bizler 6 arkadaşımızla, büyük şehir belediye başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, il başkanımızla, ilçe başkanlarımızla sizler için nasıl uğraş verdiysek bundan sonra da aynı uğraşı vereceğiz. Bizler antrenmanlı olduğumuz için, sizin içinizden geldiğimiz için sizden aldığımız enerji ile yorulmuyoruz. Bizler, AK Partililer olarak, ilçelerimizin her bucağına alnımız ak başımız dik giderek, vatandaşımızın elini sıkarken, gözlerinin içine bakıyor, gönüllerine hitap ediyoruz. Bu temas neticesinde milletimizden almış olduğumuz pozitif enerji ile daha büyük bir heyecan ile çalışma azmimizi ve motivasyonumuzu yüklenmiş oluyoruz. Milletimizden aldığımız bu ilham ile geleceğe güvenle bakıyor Yeni Türkiye’yi buna göre dizayn etmeye çalışıyoruz” dedi.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. ADNAN GÜNNAR, SEÇİM ÇALIŞMALARINI AKÇAABAT İLÇESİ İLE SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.