Günnar, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Günnar, Seçim Gezilerini Sürdürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı, Sürmene...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı, Sürmene ve Akçabaat ilçelerine uğradı. Sabah ziyarete ilk olarak Köprübaşı’nda başlayan Günnar, burada ilçe merkezi ve Beşköy Mahallesini ziyaret etti. Köprübaşı’nın ardından Sürmene İlçesine giden Günnar, burada da ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından Çamburnu ve Yeniay’a geçen Günnar, mahalle halkı ile balıkçılarla görüştü ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ardından Akçaabat İlçesine giden Günnar, Meşeli ve Çamlıca Mahallelerinde mahalle halkıyla bir araya geldi. Meşeli Mahallesi’nde davul zurna eşliğinde karşılanan Günnar, Akçaabatlılar’a müjdeli haber verdi. Günnar, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan müjdelerden birisinin de Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesinin kurulması olduğunu belirterek, “Sayın Başbakanımıza ben en son Akçaabat’a geldiği Aralık ayında, Akçaabat’ın 30 ilden daha büyük olduğunu, yerleşim ve nüfus yoğunluğu olarak, Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesinin yapılmasının daha uygun olacağını söyledim. Sağ olsun, Sayın Başbakanımız ikinci devlet üniversitesinin Akçaabat’a yapılacağının müjdesini verdi. Trabzon artık ikinci devlet üniversitesine kavuşacak. Bizler, AK Partililer olarak, AK Parti hükümetlerinin Trabzon’u çok önemsediğini her platformda söylüyorduk. İşte görüyorsunuz. Havalimanına ikinci pist, Arsin’e yatırım adası, güney çevre yolu, yaylalardan geçecek olan yeşil yol gibi daha bir sürü proje Yeni Türkiye ile birlikte hayata geçirilecek” diye konuştu.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. ADNAN GÜNNAR,  SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.