Günün Önemli Gelişmeleri (1)

Günün Önemli Gelişmeleri (1)
Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.Aslan İngiltere’den eli boş döndüLondra - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Arsenal ile karşılaştı. Mücadele İngiliz...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Aslan İngiltere’den eli boş döndü

Londra - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Arsenal ile karşılaştı. Mücadele İngiliz ekibinin 4-1’lık üstünlüğü ile sona erdi.

***

"Türbenin kuşatıldığı iddiası uydurmadır"

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye-Irak tezkeresine ilişkin, "Tezkereyi destekliyorum. Türkiye tehdit altında" dedi. Erdoğan Süleyman Şah Türbesi’nin kuşatıldığı iddiaları üzerine ise, "Türbenin kuşatıldığı iddiası uydurmadır. Türbeye böyle bir şey olması durumunda adımımız belli" diye konuştu.

***

Eşekten böyle düşülür

İstanbul - Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan bu görüntüler, izleyenleri kahkahaya boğuyor.

***

"Tezkereye ’hayır’ derse IŞİD’in yanında..."

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis’e sevk edilen tezkereye ilişkin, "Yarın CHP, Kılıçdaroğlu’na özellikle söylüyorum ’Tezkereye hayır derse’ tarihe IŞİD’in yanında yer almış biri olarak geçecektir ve kendisiyle bu kadar çelişkili bir duruma düşecek ki biz bunu sürekli gündemde tutacağız. CHP için bir sınav günüdür" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.