Günün Önemli Gelişmeleri

Günün Önemli Gelişmeleri
"Ben hukuk arıyorum"Kadın ve Adalet Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adalet vurgusu yaptı. Erdoğan, "Ben hukuk arıyorum. Yasa benim için önemli değil. Karşı karşıya kaldığımız meseleye adale...

"Ben hukuk arıyorum"

Kadın ve Adalet Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adalet vurgusu yaptı. Erdoğan, "Ben hukuk arıyorum. Yasa benim için önemli değil. Karşı karşıya kaldığımız meseleye adalet gözüyle bakmalıyız. Eşitlik ve hukuk kavramını adalet üzerine inşaa etmek zorundayız" dedi.

*

Trafik canavarı bir aileyi yok etti

Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3’ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı

*

Öğrenciler öğretmen, öğretmenler öğrenci oldu

Malatya’nın Arguvan ilçesindeki Şehit Tuncay Göksu İlk ve Ortaokulu’nda ’Öğretmenler Günü’ dolayısıyla öğretmen ve öğrenciler bir klip hazırladı.

*

Arenaya sığmayan develer korkuttu

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde organize edilen deve güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi’nden güreşlere katılan birbirinden ünlü pehlivan develer arenaya sığmayınca izleyiciler korku dolu anlar yaşadı.

*

Yeterince para bulamayınca sigara makinesini patlattı

Kağıthane’de bir hırsız, tornavidayla önce işyerinin ferforjesini yerinden söktü, ardından camını kırarak içeri girdi. Güvenlik kamerasına yakalanan hırsız, işyerinde yeterince para bulamayınca çareyi sigara makinesini kırıp sigaraları çalmakta buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.