Günün Önemli Gelişmeleri (3)

Günün Önemli Gelişmeleri (3)
Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik."Boş olan anamuhalefet koltuğu"Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’de anamuhalefet koltuğunun boş olduğunu söyledi.***Erdoğan sayı verdiTallinn -...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Boş olan anamuhalefet koltuğu"

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’de anamuhalefet koltuğunun boş olduğunu söyledi.

***

Erdoğan sayı verdi

Tallinn - Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Peşmergeler’den PYD bir grubun ki 200 kişinin gelmesini kabul etti. Az önce aldığım bilgiye göre bu sayı 150’ye indirilmiş” dedi.

***

Öğrenci servisi böyle kaza yaptı

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde okul servisinin karıştığı kaza, araç içi kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

***

"Öcalan’a sekreterya" iddiasına yanıt verdi

İstanbul - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Öcalan’a sekreterya konusuyla ilgili, “Sayın Önder’in de, Buldan’ın da sekreterya konusunda adeta kendilerini görevlendirilmiş kabul ettiklerini anlıyoruz. Böyle bir şey yok” dedi.

***

Nefes kesen kurtarma operasyonu

İstanbul - Şile Kalesi’nin restorasyonu için kurulan teleferikte denizin 50 metre üstünde mahsur kalan 2 işçinin helikopterle kurtarılma anı görüntülendi.

***

Orta sahadan 5’te 5 yaptı

Califronia - ABD’de Fresno State Üniversitesi basketbol takımının her yıl düzenlediği etkinlik kapsamında basket atışı yapan oyunculardan Cezar Guerrero, orta sahadan art arda yaptığı 5 atışı da sayıya çevirmeyi başardı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.