Günün Özeti

Günün Özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Erdoğan: "Türkiye, paralel yapıyla..."Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, paralel yapıyla olan mücadelesini kazanmıştır" dedi.…Lid...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan: "Türkiye, paralel yapıyla..."

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, paralel yapıyla olan mücadelesini kazanmıştır" dedi.

Lidere kupa şoku

İstanbul - Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, kupada büyük şok yaşadı. Siyah beyazlı ekip, Adana Demirspor’a İstanbul’da 2-1 mağlup oldu.

Adana’da cinnet dehşeti: 4 ölü

Adana - Cinnet getiren adam, eşi ve 2 çocuğunu katledip intihar etti

Fethullah Gülen iade edilecek mi ?

Ankara - Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Fethullah Gülen’le ilgili karara ilişkin, Türkiye ile ABD arasında suçluların geri verilmesi anlaşmasının mevcut olduğunu belirterek, "Anlaşma hükümlerine göre gerekli neyse o yapılacak, iletilecek evraklar" dedi.

Kandil’e jet cevap

Ankara - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Abdullah Öcalan’ın 2015’in Nisan ayında yapılması planlanan PKK’nın 12’nci kongresine katılacağını öne süren Murat Karayılan’a cevap verdi.

Merkez Bankası faize dokunmadı

Ankara - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın son Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faizlere dokunmama kararı aldı. Politika faizi, yüzde 8,25’te sabit tutuld

Kızını bulana 100 bin dolar para ödülü

İstanbul - Eşinden boşandıktan sonra 11 aylık bebeğinden ayrı düşen ve bir daha göremeyen Mustafa Yılmaz, 12 yıl sonra izine rastladığı kızı için Bodrum’dan İstanbul’a geldi. Yılmaz, 11 yıldır görmediğini iddia ettiği kızını bulabilmek için 100 bin dolar para ödülü koydu.

Hem mesaj hem masaj

İstanbul - İşte hem dostluk mesajı hem dostluk masajı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.