Günün Özeti

Günün Özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Muhtarlara kendisi için söylenen o sözü hatırlattıAnkara - Cumhurbaşkanlığı Sarayında muhtarları kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “-Muhtar bile olam...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Muhtarlara kendisi için söylenen o sözü hatırlattı

Ankara - Cumhurbaşkanlığı Sarayında muhtarları kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “-Muhtar bile olamaz- diyerek hem şahsımla hem sizlerle dalga geçtiler. Ama bu millet önce bu kardeşinizi milletvekili, sonra Cumhurbaşkanı yaptı” dedi.

Ölmek isteyen bu restorana !

Las Vegas - Karşınız da dünyanın en çılgın ve ölümcül restoranı: Adı da “Kalp Krizi Izgara”

9 polis aranıyor

İzmir - Paralel yapının yasa dışı dinlemelerine yönelik bir operasyon daha yapıldı. 26 polis hakkında gözaltı kararı çıkarılırken, henüz bunlardan 17’si gözaltına alındı.

"Son 45 yılın en düşük enflasyonunu görebiliriz"

Ankara - Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 6,1’den yüzde 5,5’e çektiklerini ifade ederek, 2015 yılı sonunda son 45 yılın en düşük enflasyonunu görebiliriz” dedi.

"O zaman neredeydin ey Bahçeli ?"

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Bahçeli’yi hedef alarak, "Bayırbucak Türkmenlerine giden MİT TIR’ları durdurulduğu zaman neredeydin" diye sordu.

Vahhabi krala Anıtkabir eleştirisi

Ankara - CHP lideri Kılıçdaroğlu, vefat eden Suudi Kral Abdullah’ın Vahhabi olduğunu, dolayısıyla mezar yaptırmayı ve ziyaret etmeyi günah saydığını bilmiyor olsa gerek, kralın neden Anıtkabir’i ziyaret etmediğini sorguladı.

Bahçeli’den "Kürtçe" tepkisi

Ankara - MHP lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun “Vakit bulursak güzel Kürtçemizi de güzel Türkçemiz kadar öğrenmek istiyorum” sözlerine ateş püskürdü.

Akıl almaz ölüm kamerada

Adana- Mobiletiyle işe giden bekçi, rögar kapağının üzerinden geçerken tekerleğinin birinin kalkması sonucu kaza yapınca, yanından geçen kamyonun altında kalarak can verdi.

Kedinin yardımına bakın kim koştu !

İstanbul - Çaresiz kedinin imdadına düşmanı sanılan köpek yetişti.

O tam bir çay tiryakisi

Manisa - ince belli bardaktaki yarım kalan çayı içmek için vücudunun tamamını bardağa sokan muhabbet kuşu çay tiryakilerini aratmazken, izleyenleri güldürdü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.