Günün Özeti

Günün Özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.Türk Büyükelçiliği konvoyuna saldırı: 1 şehitKabil - Afganistan’da Türk Büyükelçinin koruma timine yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 1 Türk...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Türk Büyükelçiliği konvoyuna saldırı: 1 şehit

Kabil - Afganistan’da Türk Büyükelçinin koruma timine yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 1 Türk astsubay şehit oldu. Saldırı üstlenen Taliban’dan yapılan açıklamada, "Saldırının hedefi Türkler değil Amerikalılardı" denildi.

Özgür Yankaya’ya maç yok !

İstanbul - Süper Lig’de 21. haftanın tartışmalı hakemi Özgür Yankaya’ya bu hafta Süper Lig ve PTT 1. Lig’inde maç verilmedi.

TSK: Uçaklar havada çarpışmadı, irtifaları düşüktü

Ankara - Malatya’da düşen uçaklarla ilgili Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Uçaklarımızın herhangi bir dış etkiye maruz kalmadığı, havada çarpışmadığı, ancak irtifalarının uçtukları bölge için düşük olduğu tespit edilmiştir" denildi

Başbakan’dan valilere ‘molofot’ uyarısı !

Ankara - Valilere hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Molotofu kanun maddesine koyma zorunluluğumuz var. Şehirlerinizi yakmaya çalışan vandallara kudretle yaklaşacaksınız” dedi.

Eleştiri sınırlarını yine zorladı: Her şeye maydanoz oluyor

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Süleyman Şah operasyonu ile ilgili açıklamalarını eleştiren Kılıçdaroğlu, "Bir cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz. Her şeye maydanoz oluyor” dedi.

Bu olay İstanbul’da yaşandı: Lüks siteyi domuzlar bastı !

İstanbul - Sarıyer ilçesindeki lüks bir siteyi domuz sürüsü bastı.

Hedef manav tezgahından vekilliğe

Bolu - 35 yıldır manavlık yapan Adalet Karadayı, AK Parti’den Bolu milletvekili aday adayı oldu. Karadayı, “Benim cahilliğimin o savcıların okumuşluğundan daha iyi olduğunu düşündüğüm için aday oldum” dedi.

Madonna sahnede fena düştü !

Londra- Ünlü şarkıcı Madonna, sahnede yere düştü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.