Günün Özeti

Günün Özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.Erdoğan: "Nereye kaçarsanız kaçın sizi bulacağız"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böcek soruşturması kapsamında Romanya’da yakalanıp, Türkiye’ye iade...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan: "Nereye kaçarsanız kaçın sizi bulacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böcek soruşturması kapsamında Romanya’da yakalanıp, Türkiye’ye iade edilen iki eski polis memuruyla ilgili konuştu. Erdoğan, “Nereye kaçarsanız kaçın sizi bulacağız. İşte Romanya’ya kaçtınız ve orada yakalandınız. Dedik ya bunları inlerinden çıkaracağız ve şimdi inlerinden çıkarılıyorlar” dedi.

Şanlıurfa’da feci kaza: 13 ölü, 9 yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Üzerine uçak değil araç düştü

Almanya’da düzenlenen yarışta gaza yüklenen bir sürücü aracıyla birlikte uçtu.

İntihar girişimi kamerada... 10. kattan böyle atladı

Başkent’te girdiği bunalım sonucu 10 katlı binadan atlayan genci itfaiyenin hava yastığı kurtardı.

Romanya’da yakalanan eski polisler sağlık kontrolünde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili Romanya’da yakalanan eski 2 polis İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirildi.

Böylesi ancak Türkiye’de olur... Tabutu açtıklarında...

Almanya’dan Türkiye’ye aktarmalı olarak getirilen bir cenaze İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda başka bir cenaze ile karıştırıldı. Mardin’e gönderilmesi gereken cenaze Konya’ya, Konya’nın cenazesi ise Mardin’e gönderildi. Karışıklığı son anda fark eden cenazelerin yakınları, yasal süreç başlatmaya hazırlanıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.