Günün Özeti

Günün Özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Salacak’ta “51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu” tanıtım etkinleri kapsamında pedal çevirdi. Erdoğan...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Salacak’ta “51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu” tanıtım etkinleri kapsamında pedal çevirdi. Erdoğan pedal çevirirken, korumaların bazıları koşarak, bazıları ise bisikletle görevlerini yapmaya çalıştı.

Son anları görüntülendi

Üsküdar sahilinde ölü bulunan Profesör Işıl Berat Barlan’ın son anlarının yer aldığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Barlan’ın Kuzguncuk’ta bir süre dolaştıktan sonra hızla denize atladığı görülüyor.

Davutoğlu: "Bizimle konuşacak olan göz mesafesinde konuşacak"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bize ister taşıdığı dini kimlikle Papa, ister Avrupa’da son dönemde artan ırkçılığın neredeyse sesi haline gelmiş olan Avrupa Parlamentosu kimse bize tepeden konuşamaz. Bizimle konuşacak olan göz mesafesinde konuşacak" dedi.

HDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı

HDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder saldırının HDP’nin barajı aşmaması için yapılan bir provokasyon olduğunu belirtti.

70 araç birbirine girdi

Beklenmeyen bir şekilde başlayan kar yağışından geriye bu görüntüler kaldı. 10 santimetrelik karın buz pistine çevirdiği yolda 70 araç birbirine girdi

Önüne geleni yuttu

Ağaçlar, elektrik direkleri ve yol… Önüne gelen her şeyi sürükledi götürdü.

Adım attığı yere dikkat etmeyince...

ABD’de metro raylarına düşen bir şahıs çevredekilerin yardımıyla son anda kurtarıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.